Δεν φαντάζεστε τι κάνει πρώην μοντέλο του Versace για να φαίνεται νέος

Πρώην μοντέλο του Versace αποδίδει τη νεανική του εμφάνιση στο γεγονός ότι… πίνει τα ούρα του και τρίβει με αυτά την επιδερμίδα του. Ο Tρόι Κέισι είχε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και είχε συνεργαστεί με φημισμένους οίκους μόδας, όπως ο Versace, τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 προτού γίνει life coach.

Ο 55χρονος υποστηρίζει ότι διατηρεί την εμφάνισή του και την καλή φυσική κατάστασή του χάρη σε μία….καθημερινή δόση από τα ούρα του. “Πίνω τα ούρα μου κάθε πρωί, το αποκαλώ τρίχες του σκύλου. Η αίσθηση είναι… ανατριχιαστική” είπε ο Κέισι. Το πρώην μοντέλο είπε ότι άκουσε για τη θεραπεία των ούρων, γνωστή ως shivambu στην Αγιουρβέδα, το 2004.

Αμέσως μετά, αποφάσισε να δοκιμάσει τα δικά του ούρα και εξεπλάγη ευχάριστα. “Δεν ήταν τόσο κακό όσο το ψυχολογικό εμπόδιο που είχα στο μυαλό μου” είπε για την πρώτη φορά που δοκίμασε τα ούρα του. “Ένιωσα μία δροσιά. Αισθανόμουν καλά.

Έπινα τα ούρα μου πότε-πότε από εκείνη τη στιγμή” συμπλήρωσε. Από το 2008 άρχισε να πίνει τα ούρα του καθημερινά ενώ κάποια στιγμή έκανε και μια “επταήμερη νηστεία ούρων”, όταν επί επτά ημέρες έπινε μόνο τα δικά του υγρά και τίποτα άλλο.

Ο πολυμήχανος γκουρού της υγείας χρησιμοποιεί πλέον τα ούρα του και με άλλους τρόπους. Υποστήριξε ότι τα εμφιαλώνει, τα αφήνει να “ζυμωθούν” και τα χρησιμοποιεί σε κλύσμα. “Εμφιάλωσα τα ούρα μου και τα άφησα εκεί για δύο εβδομάδες προτού τα μεταφέρω στο ορθό μου. Τα παλαιωμένα κλύσματα ούρων είναι πανίσχυρα για την υγεία και απέκτησα τους κοιλιακούς αυτούς αφού τα έκανα” τόνισε.

Ο ίδιος είπε ότι χρησιμοποιεί τα ούρα του και σαν ενυδατική κρέμα, κάτι που τον βοηθά να διατηρήσει την εμφάνισή του, λέγοντας ότι προκαλεί ευφορία και έχει και αντιγηραντική δράση. “Το ουρικό οξύ χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος υψηλής ποιότητας” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ