Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στον Άρη Καβατζίκη συγκίνησε την Δανάη Μπάρκα, η οποία δάκρυσε στον “αέρα” της εκπομπής της.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, μεταξύ άλλων, για τους γονείς του που δεν βρίσκονται στην ζωή, το θέατρο, την σκληρότητα των ανθρώπων του χώρου, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την παρουσιάστρια.

Η Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με τα όσα είπε ο ηθοποιός και κατέρρευσε on air.

«Εγώ είμαι χάλια τώρα, θέλω να φύγω να πάω στο καμαρίνι μου… Μπορεί για τον κόσμο να φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά με τον Χρήστο, εννοώ η σχέση μας, αλλά για τους ανθρώπους έξω είναι ο Χρήστος που είναι ηθοποιός, για μένα δεν είναι μόνο αυτό», είπε η Δανάη Μπάρκα, φανερά συγκινημένη.

Και πρόσθεσε: «Είναι από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς και θα το δείτε και στον μονόλογο που κάνει, αλλά και γενικά. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε, δεν τον έμαθα. Δηλαδή, όταν γεννήθηκα δεν τον έμαθα, δηλαδή όπως όλοι μαθαίνουμε να αγαπάμε αυτούς που μας μεγαλώνουν».

«Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και διαλέξαμε ο ένας τον άλλο. Νιώθω καμιά φορά ότι μπορεί να είναι και πιο δυνατό από τις υπόλοιπες σχέσεις. Μπορεί αυτό να το καταλάβουν άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει παιδιά ή έχουν βρεθεί στο δρόμο τους παιδιά, ξαφνικά. Επειδή αυτόν τον άνθρωπο τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη», κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.