Daily Mail: «Ο πραγματικός Μάθιου Πέρι ήταν ένα τέρας – Βίαιος, άπιστος και απατεώνας»

Μία σκοτεινή εικόνα του Μάθιου Πέρι, του δημοφιλούς «Τσάντλερ» από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του ηθοποιού, η εφημερίδα αναφέρει ότι «ο πραγματικός Μάθιου Πέρι ήταν ένα τέρας». «Η μεγαλύτερη ερμηνεία του Μάθιου Πέρι δεν ήταν στα Φιλαράκια. Ήταν (σ.σ. όταν υποδυόταν) τον προσφάτως νηφάλιο καλό τύπου που απλά ήθελε να βοηθήσει τους άλλους να καθαρίσουν (σ.σ. από τις ουσίες)», σημειώνει η Daily Mail.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, τα τελευταία χρόνια πριν τον θάνατο του ο Μάθιου Πέρι είχε επιτεθεί με βιαιότητα σε γυναίκες. Μάλιστα φέρεται να απατούσε την αρραβωνιαστικιά του Μόλι Χουρβιτζ με νεότερες γυναίκες, τις οποίες γνώριζε από την εφαρμογή Raya.

Στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του ο Μάθιου Πέρι είχε αναφερθεί στην προσωπική βοηθό του και φίλη του με το ψευδώνυμο «Έριν», η οποία στεκόταν στο πλευρό του όσο πάλευε με τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις. Η «Έριν», όπως αποκαλύπτει η Daily Mail ονομάζεται Μόργκαν Μόζες και παραιτήθηκε από την εργασία της στο πλευρό του Μάθιου Πέρι το 2021. Κατά την εφημερίδα ο ηθοποιός υπήρξε βίαιος με την πρώην βοηθό του και την είχε σπρώξει σε ένα κρεβάτι. Μετά από αυτό ο Μόζες φέρεται να έκοψε κάθε επαφή με τον ηθοποιό.

Σε ένα άλλο περιστατικό φέρεται να πέταξε ένα τραπέζι εναντίον της τότε αρραβωνιαστικιάς του όταν του ζήτησε να χωρίζουν επειδή τον έπιασε να στέλνει μηνύματα σε άλλες γυναίκες. «Είπε στην Μόλι ότι είναι τρελή. Μισούσε ότι αυτή τον παράτησε», ανέφερε ανώνυμα μία πηγή.

Πλήρωσε την θεραπεία πολλών γυναικών

Πηγές δήλωσαν στο US Weekly ότι ο Μάθιου Πέρι «χρειάστηκε να πληρώσει για πολλές γυναίκες για να πάνε στη θεραπεία» λόγω της αγωνίας που τους προκάλεσε επειδή βρέθηκαν μπροστά του.

Μια νοσοκόμα που δούλευε μαζί του τραυματίστηκε ψυχικά σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε να εγκαταλείψει εντελώς το επάγγελμα της, ανέφερε το περιοδικό. Οι εκρήξεις οργής του ηθοποιού ήταν συνεχείς. Πετούσε αντικείμενα, γυρνούσε τραπέζια, χτυπούσε με τις γροθιές τους τοίχους.

Μια πηγή ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια προσπαθούσε να περιορίσει τον αντίκτυπο από τα βίαια ξεσπάσματα του και έλεγε: «Αν ήθελα να σου κάνω κακό, θα το είχα κάνει».

Επιπλέον λέγεται ότι μια πρώην σύντροφος του απείλησε να μηνύσει τον Πέρι το 2020 για ψυχολογική κακοποίηση και ότι την οδήγησε να εθιστεί στα οπιοειδή. Ο Πέρι φέρεται να κατέληξε σε συμβιβασμό και να την υποχρέωσε να υπογράψει μία συμφωνία για να μην αποκαλύψει δημόσια την υπόθεση.

«Ο Μάθιου Πέρι ήταν δυστυχώς απατεώνας. Τα ψέματα που είπε ήταν μεγαλύτερα από αυτά που είπε στον εαυτό του και άφησε πίσω του πραγματικά συντρίμμια, ανάμεσα τους και αυτούς που τον αγάπησαν, σε αυτούς που λέγεται ότι έβλαψε σωματικά και συναισθηματικά και σε αυτούς τους εθισμένους που είδαν, μέσα του, τις δικές τους δυνατότητες. Δεν υπάρχει χολιγουντιανό τέλος εδώ», κατέληξε η Daily Mail.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ