Χρυσούλα Διαβάτη για Στέφανο Κασσελάκη: «Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά;»

Διαστάσεις έχει πάρει η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, σε συνέντευξη που έδωσε, πως θέλει να αποκτήσει με τον σύζυγό του Τάιλερ δύο αγόρια μέσω παρένθετης μητέρας. Η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την δήλωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα αναρωτήθηκε «Ποιος θα είναι η μαμά;».

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά, δεν… καταργείται. Όχι να ξέρω γιατί δεν τα ξέρω τα καινούργια, εσείς που ασχολείστε με αυτά τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί.

Μόνο που οι μητέρες που τα ακούνε αυτά, αυτά τα πράγματα! Οι μητέρες χέσ….. αν την λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο. Δεν με αφορούν αυτά εμένα αγάπη μου, δεν με αφορούν. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ότι καταλαβαίνετε.

Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν! Εμένα δε με αφορά το θέμα, καταλάβατε… Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ