Χρυσές Σφαίρες: Γιατί η Έμμα Στόουν αποκάλεσε «μ@@@» την Τέιλορ Σουίφτ – Βίντεο

Η Έμμα Στόουν αποκάλεσε «μ@@@» την φίλη της Τέιλορ Σουίφτ, ενώ μιλούσε στους δημοσιογράφους, μετά τη νίκη της για την καλύτερη ερμηνεία από γυναίκα ηθοποιό σε ταινία μιούζικαλ ή κωμωδία κατά τη διάρκεια των 81ων Χρυσών Σφαιρών.

Χρυσές Σφαίρες: Η αφιέρωση του Γιώργου Λάνθιμου στον Μπρους Σπρίνγκστιν και το ευχαριστώ στην Έμμα Στόουν

«Τι μ@@@, έχω δίκιο;» είπε αστειευόμενη η 35χρονη πρωταγωνίστρια του “Poor Things” στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για την 34χρονη Τέιλορ Σουίφτ, η οποία χειροκροτούσε όρθια την ηθοποιό μετά την ανακοίνωση της νίκης της.

Χρυσές Σφαίρες Τέιλορ Σουίφτ
πηγή: EPA/ALLISON DINNER

«Τη γνωρίζω σχεδόν 20 χρόνια, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν εκεί. Ήταν επίσης υποψήφια απόψε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που ήταν εκεί – αλλά τι μ@@@», αστειεύτηκε ξανά η Στόουν.

Χρυσές Σφαίρες: Το τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ της Κάιλι Τζένερ και του Τιμοτέ Σαλαμέ – Δείτε βίντεο

Η Τέιλορ Σουίφτ, της οποίας η συναυλιακή ταινία ήταν υποψήφια για το νέο βραβείο κινηματογραφικών και εισπρακτικών επιτευγμάτων (αλλά έχασε από την “Barbie” της Μάργκοτ Ρόμπι), δεν ήταν η μόνη που χάρηκε με τη νίκη της Στόουν.

Χρυσές Σφαίρες: Η λαμπερή εμφάνιση της Τζένιφερ Άνιστον – Το κούρεμα της «Ρέιτσελ» επέστρεψε

Η Τζένιφερ Λόρενς εθεάθη να χειροκροτεί με ενθουσιασμό την παλιά της φίλη και μάλιστα ξεστόμισε “Ω, Θεέ μου” όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Στόουν. Πριν από τη νίκη της Στόουν, η πρωταγωνίστρια του “No Hard Feelings” εμφανίστηκε να μιλάει στην κάμερα: «Αν δεν κερδίσω, φεύγω».

Άλλες υποψήφιες στην κατηγορία ήταν η Ρόμπι για την ταινία “Barbie”, η Φαντάζια Μπαρίνο για το “The Color Purple”, η Νάταλι Πόρτμαν για το “May December” και η Άλμα Πέιστι για το “Fallen Leaves”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ