Χρονοπούλου: Η ζωή μου είναι ένα κανονικό θρίλερ – Έκανα λάθη

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε μια ξεχωριστή συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω“. Η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε, χαρακτηρίζοντας την ζωή της ένα… θρίλερ.

“Η ζωή μου είναι θρίλερ κανονικά” είπε χαρακτηριστικά.

“Πολύ δύσκολη περιπέτεια. Πέρασα πολλά, ίσως ο Θεός θεωρεί ότι έπρεπε να πληρώσω το τίμημα επειδή μου έδωσε πολλά. Το κατάφερα με πολύ αγώνα, με έναν καλό φυσικοθεραπευτή, με έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ, με πλησίασε πολύ ανθρώπινα και πολύ ζεστά, με έκανε να γελάω και να στέκομαι όρθια, του τα χρωστάω, δεν το πίστευα αλλά έγινα χάρη σε αυτόν, να σε καλά Κώστα. Πολύ μου είπαν ότι έκανα άσχημα που έδωσα τη φωτογραφία μου χοντρή και παράλυτη”  πρόσθεσε η Μαίρη Χρονοπούλου.

“Μετά το τροχαίο, πήρα φωτιά, μετά είχα θέμα με τα μάτια μου” περιέγραψε.

Χρονοπούλου: Είμαι ηλίθιο πλάσμα

“Με έβλεπαν το αρπακτικό και φρικτό θηλυκό, τι κατάρα με ακολουθεί. Η γυναίκα απαγορεύεται να είναι κυνηγός. Ήμουν ηλίθιο πλάσμα και παραμένω. Ήμουν μόνη από αυστηρή επιλογή, είχα κλονιστεί από κάτι και δεν ήθελα συντροφιά. Κανέναν δεν ήθελα. Τρομερό, απομόνωση τέλεια. Ατέλειωτα χρόνια μόνη μου και το προτιμώ. Έψαχνα πρότυπο δεν το βρήκα, έψαχνα πάντα έναν καπετάνιο, δεν τον βρήκα, απογοήτευση, πολύ μοναξιά” ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ