Χρόνης Εξαρχάκος: Γεννήθηκε σαν σήμερα – Το αφιέρωμα της Finos Film

Ο Χρόνης Εξαρχάκος γεννήθηκε σαν σήμερα στις 21 Νοεμβρίου του 1932 και πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών, στις 27 Σεπτεμβρίου 1984. Η Finos Film θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του  ηθοποιού, ετοίμασε ένα αφιερωματικό βίντεο,το οποίο και δημοσίευσε στα προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη λεζάντα με την οποία συνόδεψε το αφιερωματικό βίντεο η Finos Film έγραψε: «Ο Χρόνης δεν φοβήθηκε ποτέ να «τσαλακωθεί». Ακομπλεξάριστος, τόλμησε ρόλους που άλλοι απέρριψαν και βρέθηκε ανάμεσα σε μεγάλους σταρ της εποχής, κατακτώντας την αγάπη του κόσμου από την αρχή της καριέρας του. Ίσως δεν πρόλαβε να αποδείξει το εύρος της υποκριτικής του ικανότητας, αφού πέθανε σε ηλικία 52 ετών. Το σίγουρο είναι ότι οι ατάκες του θα μείνουν χαραγμένες στο σελιλόιντ.

Γεννήθηκε σαν σήμερα στις 21 Νοεμβρίου 1932 και τον θυμόμαστε μέσα από στιγμές του στις ταινίες «Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Η Παριζιάνα», «Ο Κατεργάρης», «Γοργόνες και Μάγκες», «Ο Γόης» και «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας»».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ