Χρήστος Βασιλόπουλος: Επιστρέφει για να γίνει… μοναχός στο Άγιον Όρος

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα και, παρόλο που αφήνει στην Αμερική τη σύντροφό του, Σάρα, και τον γιο τους, Απόλλωνα, δηλώνει ενθουσιασμένος για τον ρόλο-έκπληξη που αναλαμβάνει στην ταινία «Τυφλή πίστη», αλλά και για τη συμμετοχή του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Της Νίκης Κώτσου

Έτοιμος για ένα ρόλο-σταθμό στην καριέρα του είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την τελευταία φορά που είχε βρεθεί στη χώρα μας ήταν για τη χολιγουντιανή ταινία «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Όσο για τη νέα δουλειά του; «Είναι ένας ρόλος-πρόκληση για εμένα, κάτι στο οποίο δεν με έχετε ξαναδεί. Η ταινία λέγεται “Τυφλή πίστη” και η σκηνοθεσία, όπως και το σενάριο, ανήκουν στην Ακριβή Κόλλια. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, αλλά και στη Μάνη και στο Άγιον Όρος. Τώρα έχουμε την προετοιμασία της ταινίας και θα μελετήσω τον τρόπο που ζει και εργάζεται ένας ιερέας-μοναχός», λέει στη Realnews.

Στις αποκλειστικές πληροφορίες για την ταινία, ο ηθοποιός, ο οποίος έχει αφήσει για λίγο στο Λος Αντζελες τη σύντροφό του, Σάρα, και τον μικρό γιο τους, Απόλλωνα, προσθέτει:

Χρήστος Βασιλόπουλος

«Η ταινία αφορά την ιστορία ενός ιερέα και μιας 14χρονης κοπέλας σε ένα μικρό χωριό της Μάνης. Πρόκειται για ένα δραματικό θρίλερ με έντονο το θρησκευτικό στοιχείο» λέει, σημειώνοντας πως η ελληνογερμανική παραγωγή αναμένεται να συμμετάσχει σε μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Ο Χρ. Βασιλόπουλος, που μετρά πολλές συνεργασίες και ρόλους σε διεθνείς παραγωγές, εξηγεί ότι ακόμη δεν προγραμματίζει τη μόνιμη επιστροφή του, παρόλο που οι ευκαιρίες και οι επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται στην Ελλάδα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. «Προς το παρόν, δεν το βλέπουμε να επιστρέφουμε στην Ελλάδα οικογενειακώς, αλλά φαίνεται πως θα
πηγαινοέρχομαι συχνά για δουλειά».

Επιστροφή και στην ΤV

Η ταινία «Τυφλή πίστη» δεν είναι ο μόνος λόγος που τον φέρνει στην Ελλάδα, αφού επιστρέφει στη μικρή οθόνη 13 χρόνια μετά την τελευταία τηλεοπτική δουλειά του.

«Το 13 είναι ο τυχερός αριθμός μου και μετά από 13 χρόνια θα κάνω πάλι τηλεόραση στην Ελλάδα», αποκαλύπτει ο Χρ. Βασιλόπουλος στην «R» και συμπληρώνει για τη συμμετοχή του
στη «Γη της ελιάς» στο Μega: «Ο ρόλος μου δεν θα είναι σίγουρα του καλού παιδιού. Δεν έχω ιδέα αν ο ρόλος θα συνεχιστεί και αν θα πρέπει να πηγαινοέρχομαι Ελλάδα – Αμερική πιο
συχνά. Προς το παρόν, θα συμμετάσχω σε 12-13 επεισόδια».

Η επιστροφή του στη μικρή οθόνη οφείλεται στη σεναριογράφο της σειράς: «Την επιστροφή μου στην τηλεόραση τη χρωστώ για ακόμη μια φορά στη Βάνα Δημητρίου, με την οποία είχα
συνεργαστεί στη σειρά του ΑΝΤ1,‘‘Ερωτας’’». Το αστείο στην ιστορία αυτή είναι ότι δεν είχε δει καν την πρόταση που είχε γίνει από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου: «Μου είχε στείλει μήνυμα στο Facebook εδώ και καιρό, αλλά δεν το είχα δει. Είδα το μήνυμά του μόλις προσγειώθηκα στην Ελλάδα».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ