Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο γιος του, ο Αντόνιο Μπαντέρας και η δελεαστική πρόταση από Ελλάδα

Της Νίκης Κώτσου

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο Αντόνιο Μπαντέρας ήταν η αιτία που ο Χρήστος Βασιλόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός μιλά στη Realife για την πολύτιμη εμπειρία που κέρδισε από τη συνεργασία τους, ενώ αποκαλύπτει ότι είναι ένα βήμα πριν υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει σε καθημερινή σειρά στην Ελλάδα. Εκείνο, όμως, που είναι το πιο σημαντικό για την οικογένειά του είναι ότι η βάφτιση του γιου του, Απόλλωνα, θα πραγματοποιηθεί στη χώρα του. Ο Έλληνας ηθοποιός, που τα τελευταία 12 χρόνια ζει και κάνει καριέρα στις ΗΠΑ, κλήθηκε να συμμετάσχει στη νέα ταινία «The enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας. Ήταν πάρα πολύ γλυκός και περιποιητικός ο Αντόνιο. Με μια τρυφερότητα μετά από κάθε πλάνο, με ρωτούσε αν είμαι εντάξει κι αν χρειάζομαι κάτι», περιγράφει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και συμπληρώνει: «Επειδή είχαμε κάποιες αρκετά έντονες σκηνές, με επιθετικότητα, και αναγκαζόταν ο ίδιος να κάνει κάποιες κινήσεις που να φαίνεται ότι μου προκαλεί πόνο, σταματούσε έπειτα από κάθε τέτοια σκηνή και με ρωτούσε αν είμαι ΟΚ», λέει ο Έλληνας ηθοποιός, δίνοντας παραπάνω στοιχεία για τον ρόλο του: «Υποδύομαι τον κακό στην ταινία αυτή και έχω να πω ότι ο Αντόνιο νοιαζόταν υπερβολικά για τον συνάδελφό του. Επίσης, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, δεν έκανε σταριλίκια. Σε αντιμετώπιζε ως ίσος προς ίσο, με χαμόγελο και άψογη διάθεση. Δεν πάσχει από συμπλέγματα. Ο Αντόνιο είχε το προσωπικό που χρειάζεται ένας σταρ του Χόλιγουντ, ιδιωτικό τζετ και μπράβους για παράδειγμα, αλλά δεν έδειχνε να έχει καβαλήσει το καλάμι. Είναι χορτασμένος ο άνθρωπος και φαίνεται. Είναι πολύ επαγγελματίας, ένας απλός άνθρωπος».

Η ταινία «The enforcer» και ο Αντόνιο Μπαντέρας, όπως φαίνεται, ήταν η σπίθα που έφερε πολλές προτάσεις από την Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μεταξύ άλλων, δέχθηκε μια αρκετά δελεαστική πρόταση από μεγάλο ιδιωτικό ελληνικό κανάλι για μια καθημερινή δραματική σειρά: «Η αλήθεια είναι ότι από εκεί που ήρθα για λίγες ημέρες, τελικά, όπως φαίνεται, επιστρέφω στην Ελλάδα για τα καλά». Τι θα κάνει, όμως, από τη στιγμή που η οικογένειά του βρίσκεται στο Λος Αντζελες; «Στην αρχή σίγουρα θα πηγαινοέρχομαι, αλλά, αν δω ότι τα πράγματα εξελίσσονται καλά, σκέφτομαι ακόμη και το σενάριο να εγκατασταθούμε οικογενειακώς στην Ελλάδα με τη Σάρα και τον μικρό μας Απόλλωνα. Αν ευδοκιμήσει και συμφωνήσω για την καθημερινή δραματική σειρά, τότε στα τέλη Αυγούστου θα έρθω πάλι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα», αποκαλύπτει ενώ ετοιμάζεται να «πετάξει» για το Λος Αντζελες στις 3 Αυγούστου.

Ο Απόλλωνας πάνω από όλα

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έγινε μπαμπάς πριν από ένα χρόνο, εκμυστηρεύεται ότι όλες του οι αποφάσεις είναι σύμφωνες με τις ανάγκες του γιου του, Απόλλωνα. «Όλες οι επιλογές στη ζωή μου γίνονται σύμφωνα με τον γιο μου. Έχω αρνηθεί πρόταση γιατί με χρειαζόταν ο γιος μου. Μου λείπει ήδη ο Απόλλωνας. Μιλάμε καθημερινά με βιντεοκλήση και δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ κοντά του», τονίζει ο ηθοποιός. Και παρότι δεν έχει επισημοποιήσει τη σχέση του με τη μητέρα του παιδιού του, Σάρα Κόνερ, έχουν αποφασίσει να κάνουν τη βάφτιση του γιου τους στην Ελλάδα. «Δεν έχουμε παντρευτεί και δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι του χρόνου τον Ιούνιο θα βαφτίσουμε τον γιο μας στην Ελλάδα. Ηταν να την κάνουμε φέτος, αλλά λόγω κορωνοϊού το ακυρώσαμε». Η σύντροφός του, Σάρα, είναι μια καταπληκτική γυναίκα και μητέρα, όπως ο ίδιος περιγράφει, ενώ αναφέρεται στο πώς ξεκίνησε η σχέση τους και πώς κατέληξε: «Με τη Σάρα είναι σαν να συνωμότησε το σύμπαν για να συναντηθούμε και να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Πού να περιμέναμε πριν από λίγα χρόνια ότι, μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, θα δημιουργούσαμε οικογένεια! Η Σάρα είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, έχει τη δική της καριέρα, τη δική της ζωή και, ειλικρινά, τη θαυμάζω».

Το πρότυπο του πατέρα

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος εξομολογείται ότι του έλειπε μεν ο πατέρας του ως παιδί και θα προτιμούσε να τον έχει κοντά του, ωστόσο η αγάπη που του δόθηκε από τη μητέρα του περίσσευε: «Αν και έλειπε ο πατέρας μου, η μητέρα μου και η γιαγιά μου φρόντισαν να μου δώσουν άπλετη αγάπη, με αποτέλεσμα να μη νιώθω αυτό το συναισθηματικό κενό. Γι’ αυτόν τον λόγο δίνω πολλή αγάπη στον Απόλλωνα, διότι ξέρω ότι, όση δώσω, άλλη τόση θα δώσει κι εκείνος», καταλήγει ο ηθοποιός, ο οποίος, μετά τα γυρίσματα, έκανε ολιγοήμερες διακοπές στην Καλαμάτα με τη μητέρα του και τον μικρό του αδελφό.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ