Χρήστος Βαλαβανίδης: Ήμουν πολύ οξύθυμος και επιθετικός πριν από το εγκεφαλικό

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Βαλαβανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια υγείας του στο παρελθόν και στις αλλαγές που του έφερε.

«Συνέβη στα καμαρίνια πριν από την παράσταση. Έχασα τον κόσμο, είδα τα πάνω κάτω και ζαλιζόμουν! Έπεσα σε μια γωνιά, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε. Η παράσταση ήταν το Τοκ Τοκ και ήταν σημαντικό που δεν ήμουν μόνος γιατί με πήγε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν» είπε αρχικά ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Και εξομολογήθηκε στην συνέχεια: «Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή πόσο της μοίρας είναι κάποια πράγματα. Αυτό αλλοίωσε αρκετά τον χαρακτήρα μου και την συμπεριφορά μου. Ήμουν πολύ οξύθυμος, πάρα πολύ οξύθυμος πριν από το εγκεφαλικό».

«Ήμουν υβριστής και γινόμουν έξαλλος με πράγματα που υποτιμούσαν την νοημοσύνη μου. Έβριζα, θύμωνα και ήμουν επιθετικός. Δεν έδειρα ποτέ κανέναν βέβαια ούτε και έδωσα ποτέ χαστούκι σε κανέναν παρόλο που θα ήθελα αλλά είχα πολύ αιχμηρή γλώσσα. Σπάει κόκαλα η γλώσσα ως γνωστόν» συμπλήρωσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Και συμπλήρωσε: «Δεν με ένοιαζε που έχανα τις φιλίες, είμαι λίγο αυτάρκης, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι. Αλλά είμαι και καλό παιδί, ειλικρινής και πολύ τίμιος μέχρι αηδίας. Δεν λέω ψέματα μεγάλα για να κερδίσω κάτι, να κρατάω τον λόγο μου. Εάν εξαπάτησα κάποιον θα το έλεγα. Προφανώς και αδίκησα κόσμο, το υποπτεύομαι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ