Χρήστος Σπανός: Μας συστήνει την 20χρονη κόρη του

Ο Χρήστος Σπανός, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός υποδυόμενος τον “Ερμή” στην σειρά “Άκρως Οικογενειακόν”, παραχώρησε την πρώτη του δημόσια συνέντευξη με την 20χρονη κόρη του, Μαρίνα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Οι δυό τους αναφέρθηκαν στην σχέση τους, αλλά και στις φορές που ο κόσμος νομίζει ότι είναι ζευγάρι ή αδέλφια.

Αφορμή της συνέντευξής τους αποτέλεσε η πρώτη τους επαγγελματική συνεργασία. Η Μαρίνα έχει γράψει τη μουσική για τη θεατρική παράσταση «Backpack» του Σπύρου Μιχαλόπουλου, σε σκηνοθεσία Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, στην οποία συμμετέχουν ο Χρήστος Σπανός και η Φαίη Ξυλά.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα πρώτα χρόνια η Μαρίνα δεν ήθελε να παρακολουθεί το “Άκρως Οικογενειακόν”, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί ότι τον έβλεπαν για μικρό, ενώ ήταν ο πατέρας της. “Με ξένιζε αυτό” εκμυστηρεύτηκε η Μαρίνα.

«Στη Μαρίνα προσπάθησα να είμαι ο μπαμπάς που θα ήθελα να έχω» επισήμανε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Σπανός, ενώ εξομολογήθηκε ακόμη ότι όταν είδε την κόρη του να τραγουδάει στην Αεροπαγίτου και έβλεπε τους περαστικούς να κάθονται για να την ακούσουν είπε «κάτι καλό θα συμβεί!», ενώ η Μαρίνα με την σειρά της ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει στον χώρο της μουσικής, αν δεν είχε δεχτεί τόση στήριξη από την οικογένειά της.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι τους περνάνε για ζευγάρι, ο Χρήστος Σπανός είπε ότι αυτό γίνεται όταν βγαίνουν για ποτό, ενώ η Μαρίνα ανέφερε ότι νόμιζαν πως είναι ο αδελφός της, όταν εκείνη ήταν μικρότερη.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του, Μαρίνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ