Χρήστος Πολίτης για Κάτια Δανδουλάκη: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει – Εγώ δεν μισώ κανέναν»

Νέα επεισόδιο στην αντιπαράθεση μεταξύ των άλλοτε συμπρωταγωνιστών της «Λαμψης». Ο Χρήστος Πολίτης απάντησε στην Κάτια Δανδουλάκη, η οποία σε συνέντευξή της ανέφερε πως ο συνάδελφός της τη «μισεί».

Ο ηθοποιός σε δήλωση του, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» τόνισε πως «δεν έχει μισήσει ποτέ στη ζωή του κανέναν άνθρωπο».

«Είπα απλά ότι δεν θέλω να αναφέρεται σε εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κα Δανδουλάκη. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, όμως όχι να τον κατηγορεί αδίκως, επειδή απλώς θέλησε να ξεκόψει από κάποιους.

«Εγώ δεν μισώ κανέναν. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σε όλη μου τη ζωή δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα, αλλά μίσος δεν έχω νιώσει για κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει άνθρωπο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ