Χειροπέδες σε 37χρονο που «ξάφριζε» καταστήματα στην Κηφισιά

Καταστήματα στην περιοχή της Κηφισιάς έβαλε στο στόχαστρό του ένας 37χρονος «ελαφροχέρης», ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ το μεσημέρι της Τρίτης (21/3).

Ο δράστης συνελήφθη στην Κηφισιά κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, λίγο πριν από την σύλληψή του και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο 37χρονος είχε κάνει διαδοχικές κλοπές από διάφορα καταστήματα στην περιοχή. Έπειτα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος αντικειμένων, τα οποία όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει νωρίτερα από τα καταστήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στην Κηφισιά και συγκεκριμένα από μαγαζιά πώλησης ενδυμάτων, αθλητικών ειδών, κινητών τηλεφώνων, ψιλικατζίδικο και εστιατόριο.

Σε μία από τις περιπτώσεις, μάλιστα, ο 37χρονος προχώρησε στην κλοπή πορτοφολιού και στη συνέχεια έκανε αγορές πληρώνοντας με κάρτες που βρίσκονταν μέσα στο πορτοφόλι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνελήφθησαν 17χρονος και 19χρονος για κλοπές

Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 17 και 19 ετών, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ το πρωί της Τρίτης (21/3) στο Νέο Ψυχικό. Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, τετελεσμένες και σε απόπειρα και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρωί της Τρίτης οι δύο δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα ψιλικατζίδικο στην περιοχή του Παπάγου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 19χρονο στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στην εν λόγω απόπειρα και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε κλαπεί το πρωί της Δευτέρας (20/3) από το Παγκράτι.

Από την προανακριτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Παπάγου-Χολαργού ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη και ο 17χρονος, ενώ εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής από Νέα Ιωνία, Παγκράτι και Νέο Ηράκλειο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ