Χρήστος Λούλης: Το σποτ της Πολιτικής Προστασίας ήταν κοινωνικό “τράκο”

Στην εκπομπή κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης , ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό σποτ της Πολιτικής Προστασίας για την περίοδο της καραντίνας που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Το τηλεοπτικό σποτ για την Πολιτική Προστασία ήταν κοινωνικό “τράκο”. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, που με βρίζανε και ήταν πολύ άσχημο, άρχισα να γελάω. Σε τέτοιες αντιδράσεις σφίγγεσαι, σκληραίνεις, πικραίνεσαι, αντεπιτίθεσαι», σημείωσε ο Χρήστος Λούλης.

«Η συμβίωση με τους ανθρώπους προϋποθέτει να μπορείς να δέχεσαι και τη σφαλιάρα τους και τη βλακεία τους και το βραβείο και το χειροκρότημα τους. Αν πικραινόμουν πάρα πολύ για το ξύλο που έφαγα με το σποτάκι, θα έπρεπε με την ίδια λογική να την έχω ψωνίσει πάρα πολύ και με τα χειροκροτήματα που έχω δεχτεί» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Για την περίοδο της καραντίνας, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε: «Δεν έχω ιδέα τι μας δίδαξε η πανδημία. Το δικό μου μάθημα από την καραντίνα και την πανδημία είναι τα ζυμάρια».

Ο ηθοποιός εξέφρασε την άποψή του και για το θέμα του εμβολιασμού: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο λόγω κάποιου προβλήματος υγείας και κάποιοι λόγω προβλήματος στο μυαλό τους».

 

Χρήστος Λούλης: Η αναφορά στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού»

«Ο άνθρωπος του Θεού θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς. Πιστεύω στον Θεό. Όταν ησυχάζω και όταν μένω μόνος μου νιώθω μέσα στο μυαλό μου μια παρουσία. Ο δικός μου ο θεός και η δική μου η πίστη έχει πολύ λίγο να κάνει με τη θρησκεία», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης για τη σχέση του με τη θρησκεία.

«Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε. Αυτό με βοήθησε να μπω χωρίς φόβο στην αρένα. Ίσως επειδή είχα αγνοία κίνδυνου, είχα και φοβερή αυτοπεποίθηση», ανέφερε μιλώντας για την καριέρα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ