Αποσύρεται το σποτ με τον Χρήστο Λούλη – Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

Την απόσυρση του σποτ με πρωταγωνιστή του Χρήστου Λούλη ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. “Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Οταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά” αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της νέας ενημερωτικής καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές». Ο ηθοποιός μιλάει για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει και όταν συνωστιζόμαστε.

Το νέο σποτ

Η ηθοποιός, Κατερίνα Λέχου, είναι το κεντρικό πρόσωπο στο νέο σποτ της ΓΓΠΠ για τη Δημόσια Υγεία, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας για την αποτροπή του συνωστισμού ανάμεσα σε παρέες και φίλους. «Δεν συνωστιζόμαστε με τίποτα. Κολλητοί δεν σημαίνει κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον», επισημαίνει στο βίντεο η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου στο βίντεο. Η ηθοποιός αναφέρεται στους κινδύνους που διατρέχουμε αν συνωστιζόμαστε με μεγάλες παρέες. Συγκεκριμένα, περιγράφει πώς την προσκάλεσαν κάποιοι φίλοι της και την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι θα είναι «καμιά 20αρια».

«Μάλλον είστε για μάζεμα» ακούγεται να λέει η Κατερίνα Λέχου.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του ο υπουργός Παρά τω Πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.