Χρήστος Λούλης: Δεν είμαι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών – Βαριέμαι να πάω να γραφτώ

Για την κριτική που έχει δεχτεί αλλά και για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) μίλησε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι «δέχτηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του «Μένουμε Σπίτι», με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουμε δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε».

Όπως είπε ο Χρήστος Λούλης, «δεν είναι σωματείο μου το ΣΕΗ, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με έχει πείσει ότι έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

Ο κ. Λούλης υποστήριξε ότι «υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο».

Για τη δήλωσή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Χρήστος Λούλης απάντησε: «Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου, ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Έκανα βλακεία και υπέστην τις συνέπειες».

Ο ίδιος είπε ότι στον χώρο του δεν θα πρέπει να υπάρχουν γκουρού του θεάτρου που σε φωνάζουν σπίτι τους για έναν ρόλο».

Για τη σχέση του με την Έμιλυ Κολιανδρή είπε ότι «ήταν έρωτας σχεδόν με την πρώτη ματιά. Για εκείνη ήταν σίγουρα γιατί μου το έχει πει. Εγώ τότε ήμουν σε φάση πολύ χάλια και δεν την είχα προσέξει. Έπειτα από λίγες ημέρες είχα αρχίσει να νιώθω έναν μαγνητισμό».

Για τον γιο του Αλέξανδρο τόνισε ότι είναι εσωστρεφής όπως κι εκείνος, ενώ για την κόρη του, Σμαράγδα είπε ότι «ανοίγουν τα μάτια μου και φωτίζομαι όταν η κόρη μου κάνει κάτι».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.