Χρήστος Λούλης: Τι είπε για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που ξεσήκωσαν αντιδράσεις, σχολίασε ο Χρήστος Λούλης, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

“Συνήθως δεν μου αρέσει να σχολιάζω άλλους ανθρώπους. Δεν μου αρέσει να λέω π.χ για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί οι άνθρωποι είναι στη φυλακή. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Η Ελισάβετ φαντάζομαι έχει κάποια σχέση με τον Πέτρο που ήθελε (σ.σ να τα πει αυτά). Κι όλοι αυτοί που της επιτέθηκαν δεν ήταν στο κεφάλι της για να καταλάβουν τι ήθελε να πει ακριβώς” τόνισε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνέχισε: “Όλοι βγαίνουμε και λέμε πάρα πολλά πράγματα και μπορεί να κάνουμε κι ένα λάθος. Δεν πιστεύω ότι δεν αναγνωρίζει την βαρύτητα των κατηγοριών και των καταγγελιών. Φαντάζομαι ήθελε να πει ότι εφόσον έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, μην τον πετροβολούμε κιόλας”.

«Αν ευσταθούν όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος, γιατί δεν έχει καταδικαστεί ακόμα, δεν είναι ένδειξη δύναμης αλλά αδυναμίας. Από την άλλη δεν γίνεται να μένεις στη λέξη αδυναμία όταν κάνει κακό σε άλλους ανθρώπους. Αδυναμία είναι ο τζόγος ή τα ναρκωτικά.

Όταν κάνεις κακό σε έναν άνθρωπο φεύγει από τα όρια της αδυναμίας. Δεν νομίζω, με τα δικά μου μάτια, ότι η Ελισάβετ ήθελε να απαξιώσει το άλλο κομμάτι. Ας είμαστε λίγο ψύχραιμοι. Μη τρώμε ο ένας τον άλλον παιδιά” τόνισε ο Χρήστος Λούλης.

«Διατηρώ το δικαίωμά μου να λέω δεν ξέρω. Είμαι μπερδεμένος μέσα μου» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός σχετικά με την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλλουν ξανά παραγωγή στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ