Χρήστος Φερεντίνος: «Έκανα πλάκα στον Σπύρο Παπαδόπουλο ότι θα ονομάσω την εκπομπή “Σαν του Σπύρου”» – ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» μίλησε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την μουσική εκπομπή που παρουσιάζει φέτος στον ΣΚΑΪ «Σάββατο με φίλους».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τι είπε στον Σπύρο Παπαδόπουλο, όταν ήταν ακόμα στα… σκαριά η νέα μουσική εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου.

«Στον δρόμο που έχω ακολουθήσει έχω την δυνατότητα και την ευχέρεια. Ενδεχομένως σε κάποιους άλλους χώρους, κάποιος ηθοποιός που υπηρετεί το ποιοτικό θέατρο να μην μπορεί να μπει στο χώρο των διαφημίσεων όπως εγώ. Όλα μπορούν να γίνουν αλλά με τον τρόπο τους.

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τον παλιό μου εαυτό τότε δεν με αναγνωρίζω. Τώρα είμαι πιο ήρεμος, πιο ώριμος για ένα τέτοιο παιχνίδι (σ.σ. Μονομάχος). Του Σπύρου Παπαδόπουλου η εκπομπή είναι τοτέμ, ίσα ίσα είναι τιμή μου. Του έχω κάνει και πλάκα και του είπα θα την ονομάσω “Σαν του Σπύρου”. Η εκπομπή του ήταν 11-12 χρόνια, έχουν περάσει οι μπάντες και είναι μια πολιτιστική κληρονομιά πια» δήλωσε ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Είναι δύσκολο να ενταχθούν οι φάρσες γιατί ζούμε σε μια εποχή πολιτικής ορθότητας, με πάρα πολύ στενά όρια που σου επιβάλλουν τι πρέπει να λες. Είναι δύσκολο οι φάρσες γιατί θέλουν μια ελευθερία και οι παρεξηγήσεις να είναι πιο εύκολες τώρα. Είναι εφικτές αλλά με πιο δύσκολο τρόπο. Θα κοιτάξω τα νούμερα τηλεθέασης αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο» συνέχισε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ