Stan για τον Γιώργο Νταλάρα: «Ο Χρήστος Μάστορας έχει κάνει πολλές διαφημίσεις, δεν τον ενοχλούσε όταν έκανε ντουέτο μαζί του»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε ο Stan.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο πετυχημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός κλήθηκε να σχολιάσει και το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Εννοείται ότι είναι άποψή του και όλοι είμαστε περαστικοί εννοείται από αυτόν τον ντουνιά. Ο καθένας έχει μία άποψη, η οποία θα περάσει μέσα στα χρόνια και θα χαθεί. Το μοναδικό πράγμα που μένει είναι το έργο που αφήνουμε πίσω μας, ειδικά οι τραγουδιστές και εν τέλει μας κρίνει ο κόσμος και ίσως και για κάποια πράγματα που έχουμε πει ή έχουμε κάνει. Επειδή είμαστε ελεύθερο πολίτευμα και ο καθένας έχει τη δική του άποψη. Εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία να το κρίνω, ούτε τίποτα».

«Αν θυμάμαι έχει κάνει ένα ντουέτο με τον Χρήστο τον Μάστορα, σωστά; Ο Χρήστος έχει κάνει πολλές διαφημίσεις. Δεν τον ενοχλούσε όταν έκανε τη συνεργασία με τον Χρήστο; Η πραγματικότητα είναι ότι έχει κάποιος μία άποψη και θα την πει και μετά θα τρέξουν οι δημοσιογράφοι να τη σκαλίσουν και να κάνουν τη δουλειά τος για να βγάλουν κάποια πράγματα ή όχι γιατί έτσι παίζεται το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ