Χρήστος Δάντης για Σπύρο Μαρτίκα: “Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα”

Στα όσα ειπώθηκαν για την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, από τον Σπύρο Μαρτίκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, σε προηγούμενο επεισόδιο στο Survivor, αναφέρθηκε on camera ο Χρήστος Δάντης.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικά εικοσιτετράωρα στο ριάλιτι επιβίωσης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, συζητώντας με τον Σπύρο Μαρτίκα αναφέρθηκε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου λέγοντας μεταξύ άλλων: “Εγώ δεν έχω πλούσιο άνδρα για να με πληρώνει”, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε λόγο για “βιτρίνα”.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ήρθε και η αντίδραση του Χρήστου Δάντη μέσω του Instagram. Την Κυριακή ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” σχετικά με τα όσα συνέβησαν.

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ», τόνισε ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα», συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Χρήστος Δάντης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ