Χρήστος Δάντης: Για εμένα ο Γιώργος Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην σύγχρονη ελληνική ιστορία

Υπέρ του Γιώργου Νταλάρα τοποθετήθηκε ο Χρήστος Δάντης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Νίκο Συρίγο.

Γιώργος Νταλάρας: «Κάποιες δουλειές είναι ντροπή – Η δική μου περίπτωση έχει εισπράξει μεγάλη δίωξη» – «Αιχμές» για τον Σάκη Ρουβά

Συγκεκριμένα, για τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους, ο Χρήστος Δάντης ανέφερε πως «τον πείραξαν, γιατί δεν γίνεται να τον αντιμετωπίζεις σαν να είναι μια μπίμπο που βγήκε από παιχνίδι μόδας. Δεν γίνεται να στήνεσαι στον δρόμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του για το τι είπαν σχετικά με τις δηλώσεις του. Για μένα και για παραπάνω από το 80% του κόσμου, θα έπρεπε να διδάσκεται στην σύγχρονη ελληνική ιστορία. Έχει δοξάσει την ελληνική μουσική και έχει διδάξει σε γενιές είδη τραγουδιών που δεν τα γνώριζαν».

Παράλληλα τόνισε πως «του οφείλουμε πολλά και καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί» και πρόσθεσε πως «όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την πλάτη του γιατί είναι μπροστά μας. δεν έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε. Μου έχουν κάνει και εμένα πεσίματα. Κάποια στιγμή απλά φτάνεις στο σημείο που έφτασε ο Νταλάρας. Κατά τη γνώμη μου αντιμετώπισε τους ρεπόρτερ πολύ γλυκά, τους μίλησε όπως θα τους μάλωνε ο μπαμπάς τους. Προσπάθησε να τους διδάξει κάποια πράγματα. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες νισάφι, όταν θέλω να μιλήσω θα μιλήσω».

Γιώργος Νταλάρας: Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων – «Αυτό που κάνετε στερείται αρχών»

Για την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Χρήστος Δάντης ανέφερε: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για την πρώτη χρονιά της στο Survivor, τώρα την αντιμετωπίζουν με ανεξήγητη εμπάθεια. Δεν μπορεί να γελάς μαζί της επειδή έχει την ιδιαιτερότητα να εκφράζεται κλαίγοντας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ