Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η ερώτηση που του είχε κάνει η Δανάη Μπάρκα και τον αιφνιδίασε

Στον καναπέ της εκπομπής “Στούντιο 4” κάθισε την Τετάρτη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε μεταξύ άλλων να μοιραστεί με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο μια άβολη στιγμή που είχε βιώσει με την Δανάη Μπάρκα.

Υπενθυμίζεται ότι η Δανάη Μπάρκα έχει μεγαλώσει με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, καθώς ο γνωστός ηθοποιός είναι στενός φίλος της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου. Έτσι, η Δανάη Μπάρκα τον έχει σαν πατέρα της.

“Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει «να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;». Φυσικά, το ρωτάς;» της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε, αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή”, εκμυστηρεύθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Πως αισθάνθηκε με την ερώτηση της Δανάης Μπάρκα; “Τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα, αλλά νομίζω ότι πέρασε. Συνήθως πλέον, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει Χρήστο. Η αγάπη όμως ήταν αγάπη προς μπαμπά, όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά”, πρόσθεσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ