Survivor: Η κόντρα μεταξύ Ασημίνας Χατζηανδρέου και Σπύρου Μαρτίκα συνεχίζεται

Μπλε και Κόκκινοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα και το επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor, ενώ εκτός του στίβου μάχης, δύο αντίπαλοι εξακολουθούν να τσακώνονται.

Στο χθεσινό συμβούλιο Σπύρος Μαρτίκας και Ασημίνα Χατζηανδρέου συγκρούστηκαν έντονα για την περίοδο που φλέρταρε με την Βρισηίδα Ανδριώτου και για όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους. Μετά τα όσα σημειώθηκαν ανάμεσα στον φαρμακοποιό και την αθλήτρια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου εμφανίζεται ασυγκράτητη στο τρέιλερ, ρίχνοντας τα πυρά της κατά του Σπύρου Μαρτίκα. «Παίρνεις τη θέση αυτού που έχεις κράξει. Είσαι τέλειος ηθοποιός. Έξω θα σε περιμένουν με ανοιχτές πόρτες για έναν ρόλο», ήταν το σχόλιο της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Όσον αφορά στα της αρένας, οι δύο ομάδες ρίχνονται στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν στον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού οι τόνοι ανεβαίνουν, με τον Σπύρο Μαρτίκα να υποστηρίζει ότι περίμενε να βγει υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου και την αθλήτρια να ξεσπά εναντίον του φαρμακοποιού. “Δεν αντέχω. Σε κάθε συμβούλιο ασχολείται μαζί μου. Δεν θέλω να αναφέρεις το όνομά μου” του φωνάζει, έξαλλη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ