Χριστίνα Παππά: Είχα σχέση με άνδρα 12 χρόνια μικρότερό μου, ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε η Χριστίνα Παππά. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό, στην μοναξιά και στο φλερτ.

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός και νομίζω ότι όλες οι γυναίκες άνω των 50, όπως είμαι κι εγώ, κάποια στιγμή θα πρέπει να επαναστατήσουμε γιατί η ζωή δεν έχει ηλικία. Εγώ στην ψυχή μου νιώθω 20. Πίστεψέ με ότι νιώθω τρομερή ενέργεια σαν άνθρωπος» εξήγησε η Χριστίνα Παππά.

«Δεν πέρασαν ποτέ μέσα μου οι χαρακτηρισμοί του «σέξι». Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες θεωρώ ότι ναι υπήρξα μία πολύ ωραία γυναίκα και για την ηλικία μου θεωρώ ότι μια χαρά κρατιέμαι» είπε στη συνέχεια.

Μιλώντας για το κομμάτι της μοναξιάς, η Χριστίνα Παππά ανέφερε ότι: «Μου αρέσει πάρα πολύ η μοναξιά. Τώρα αργότερα δεν ξέρω, γιατί κουράστηκα να λέω ότι είμαι «ο άνδρας της ζωής μου». Αύριο, μεθαύριο μπορεί κάτι να μου την βαρέσει και να πω «τέλος, φτάνει η μοναξιά». Με φλερτάρουν, αλλά δεν δίνω σημασία.

Ο γιος μου, μου έλεγε πριν από κάποια χρόνια ότι θα ήθελε να με δει ευτυχισμένη, του απαντούσα να μην ασχολείται, γιατί είμαι ευτυχισμένη. Σίγουρα υπάρχουν και στιγμές μοναξιάς που λες «και τώρα τι κάνω;». Οι νεότεροι με φλερτάρουν. Είχα σχέση με άνδρα 12 χρόνια μικρότερό μου, ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω καταλάβει και έχω ανακαλύψει ότι οι μικρότεροι προσέχουν πιο πολύ τις μεγαλύτερες. Τις θαυμάζουν, δεν ξέρω τι γίνεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ