Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε το δώρο της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πρόσφατα ολοκλήρωσαν την ανακαίνιση στο σπίτι τους, και αυτή τη στιγμή ακόμα ανοίγουν τις… κούτες για να ξεκινήσουν επίσημα τη νέα τους καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες τους, την Αριάνα και τη Φιλίππα.

«Τελειώσαμε, πάει η μετακόμιση, τώρα μπήκαμε μέσα. Οι κούτες δεν έχουν ανοιχτεί ακόμα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, στην κάμερα του Alpha, ενώ παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και κάποια κανάλια. «Αλήθεια είναι το ρεπορτάζ για το Mega. Σαν παραγωγός, για να είμαι ειλικρινής, συζητάω και με το Mega και με τον ANT1 και με τον Alpha και με όλα τα κανάλια. Είμαστε σε συζητήσεις και για το Dragons’ Den, για να το συνεχίσουμε τρίτη σεζόν».

Σε ερώτηση για το εάν συνεργάζονταν τηλεοπτικά με τη σύζυγό του, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως είναι θετικός, αλλά εκείνη είναι διστακτική.

Η Χριστίνα Μπόμπα σε ερώτηση για το δώρο που έλαβε του Αγίου Βαλεντίνου από τον σύζυγό της απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω, είναι προσωπικό. Δεν είμαστε πολύ του Βαλεντίνου και των γιορτών αυτών. Έλαβα την αγάπη του, γιορτάζουμε κάθε μέρα» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ