MasterChef 2024: Αυτή η μπριγάδα κέρδισε το Mystery Box – Ποιος παίκτης πήρε τα 1.000 ευρώ;

Αντιμέτωποι με την δοκιμασία του Myster Box βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (19/2), οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef. Όπως κάθε εβδομάδα, μια μόνο μπριγάδα θα μπορούσε να αναδειχθεί νικήτρια.

Όλα τα πιάτα που δημιούργησαν οι παίκτες αυτή την εβδομάδα είχαν σχέση με τη Cucina Povera όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης στην έναρξη της δοκιμασίας.

Ο Λευτέρης έκανε στρατηγικές επιλογές και δικαιώθηκε καθώς η γκρι μπριγάδα αναδείχθηκε νικήτρια στο Myster Box με σκορ 7-3. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε το ένστικτο του Ηλία, ο οποίος είχε προβλέψει την ήττα της μπριγάδας του. Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε ήταν ότι στο δικό του πιάτο θα σταματούσε κάθε ελπίδα των μπορντό για επικράτηση στη δοκιμασία, αφού ο αντίπαλός του, Κώστας, έδωσε τον νικητήριο πόντο στην ομάδα του.

«Χάνουμε, είναι κάτι που εμένα προσωπικά με ενοχλεί. Ξέρω ξεκάθαρα τι θα ψηφίσω, δεν είμαι μπερδεμένος καθόλου. Απλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν δίνουμε τόση βαρύτητα στα πράγματα, όπως θα έπρεπε» , δήλωσε φανερά απογοητευμένος στις κάμερες ο Άνχελ.

MasterChef: Συγκίνησε και κέρδισε τα 1.000 ευρώ στο Mystery Box

Στη σημερινή δοκιμασία, οι δύο καλύτερες προσπάθειες ανήκαν στον Νίκο και την Τάνια. Ωστόσο, το πιάτο που ενθουσίασε περισσότερο τους τρεις κριτές και κέρδισε τα 1.000 ευρώ ήταν του Νίκου Κυψίδη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα με αυτό το πιάτο τα 1.000 ευρώ. Αυτό το Mystery Box έγραφε το όνομά μου», δήλωσε ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε τους chefs με τα λόγια που είπε για το πιάτο του, το οποίο αφιέρωσε στον Ποντιακό Ελληνισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ