Χείμαρρος ο Τζόνι Ντεπ – Πότε αποφάσισε να χωρίσει την Άμπερ Χερντ -ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Τζόνι Ντεπ στην εκδίκαση της μήνυσης εναντίον της βρετανικής εφημερίδας Sun κατηγορώντας τη για δυσφήμηση αφού τον χαρακτήρισε “wife beater” (ότι δέρνει τη γυναίκα του). Ο ίδιος αρνήθηκε ότι τη χτύπησε ενώ είπε ότι ήταν εκείνη που τον κακοποιούσε σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Μάλιστα, αποκάλυψε και τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση να ζητήσει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ,

Συγκεκριμένα, είπε πως αποφάσισε να πάρει διαζύγιο όταν βρήκε ακαθαρσίες στο κρεβάτι τους σαν φάρσα. Σημείωσε ότι είτε η Χερντ είτε μία από τις φίλες της ήταν υπεύθυνη για το περιστατικό αλλά εκείνη το χαρακτήρισε μία ακίνδυνη φάρσα. Όμως όταν ρωτήθηκε είπε πως αυτό ήταν το τελευταίο πλήγμα στον δοκιμαζόμενο γάμο τους. Σημείωσε ότι είναι ασύλληπτο ότι θα μπορούσε ποτέ να χτυπήσει γυναίκα, τονίζοντας τη νότια ανατροφή του και λέγοντας ότι θεωρεί την ιπποσύνη πολύ σοβαρή. “Είναι ισχυρό και κεντρικό μέρος του ηθικού μου κώδικα ότι ποτέ δεν θα χτυπούσα γυναίκα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, οποιαδήποτε στιγμή. Το βρίσκω ασύλληπτο και δεν θα συνέβαινε ποτέ”. Από την πλευρά του κατηγόρησε τη Χερντ ως “υπολογίστρια, ψυχοπαθή νάρκισσο” που τον παντρεύτηκε για να φτιάξει την καριέρα της. Η υπερασπιστική του γραμμή στηρίχτηκε σε σειρά περιστατικών κατά τα οποία εκείνη φέρεται να του επιτέθηκε στη διάρκεια του γάμου της, περιλαμβανομένης και της φοράς που του πέταξε μπουκάλι βότκα κόβοντάς του το δάχτυλο, στην Αυστραλία το 2015. Επίσης, περιέγραψε άλλο ένα άγνωστο περιστατικό όπου τον γρονθοκόπησε αρκετές φορές στο πρόσωπο σε ιδιωτικό τζετ το 2014 και ισχυρίστηκε ότι τον γρονθοκόπησε ξανά καθώς εκείνος έτρεχε στην τουαλέτα να γλυτώσει.

Οι δικηγόροι της Χερντ υποστήριξαν, αντιθέτως, ότι ο Ντεπ ασκούσε ενδοοικογενειακή βία που της είχε επιτεθεί επανειλημμένα όταν ήταν μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μεταξύ άλλων που ακούστηκαν στη σημερινή πρώτη ημέρα της δίκης, ο Ντεπ επέμεινε ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος αν και παραδέχτηκε ότι έχει δοκιμάσει κάθε είδος ναρκωτικού που είναι γνωστό. Μίλησε για την κακοποίηση που έχει υποστεί στην παιδική ηλικία και είπε ότι τα ναρκωτικά τον βοήθησαν να διαχειριστεί τον πόνο. Παραδέχτηκε ότι πήρε ναρκωτικά με τον Μέριλιν Μάνσον δύο φορές και μία φορά με τον σταρ των Εκδικητών Πολ Μπέτανι. Αναφέρθηκε στον τραγικό χαμό του φίλου του Ρίβερ Φίνιξ από υπερβολική δόση ηρωίνης το κλαμπ του στο Δυτικό Χόλιγουντ. Θυμήθηκε που είχε διαλύσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε με την Κέιτ Μος το 1994, πληρώνοντας 10.000 δολάρια λογαριασμό. Σημείωσε ότι το 1999 επιτέθηκε σε φωτογράφους για να προστατεύσει τη σύντροφό του Βανέσα Παραντίς που ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ αρνήθηκε κάθε διένεξη με σωματική επαφή με μέλη του συνεργείου που κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε το 2017 στα γυρίσματα της ταινίας “City Of Lies”. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι η Χερντ είπε κάποια στιγμή στον πρώην επικεφαλής της ασφαλείας του Τζέρι Τζαντζ ότι ο ηθοποιός ήταν ένας χοντρός γέρος και δεν ήξερε γιατί τον παντρεύτηκε. Στο μεταξύ ο δικηγόρος του Ντεπ υποστήριξε ότι η Χερντ είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις ή δύο σχέσεις με τον Έλον Μασκ και τον Τζέιμς Φράνκο.

Δείτε τα βίντεο εδώ και εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ