Χαμός στο Twitter με τον Τζέιμς Καφετζή: “Δεν θυμάμαι να έχω ντραπεί τόσο”

Το νέο τραγούδι «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» του Χάρη Βαρθακούρη κυκλοφόρησε στο YouTube. Στο videoclip ξεχωρίζει φυσικά ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή, τον πρώην παίκτη του Survivor που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, οι θαυμαστές του Τζέιμς Καφετζή τον αποθεώνουν στο Twitter για την συμμετοχή του στο videoclip, στο οποίο ο πρώην παίκτης του Survivor ντουμπλάρει τον τραγουδιστή.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη ήταν αρκετά χιουμοριστική, καθώς ανέβασε ένα βίντεο με ένα κινούμενο σχέδιο, στο οποίο ακούγεται η φωνή του Τζέιμς Καφετζή να δίνει συνέντευξη.

Η ανάρτηση που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής

“Δεν θυμάμαι να έχω ξανά ντραπεί τόσο ποτέ! Όποιος θέλει να ακούσει ένα καλό τραγούδι και να γελάσει βλέποντας εμένα να το παίζω δύσκολος σε ένα μοντέλο(τι πιο σύνηθες), να τσεκάρει το λινκ”! έγραψε με την σειρά του ο Τζέιμς Καφετζής στο Twitter. Μάλιστα, στο ζήτημα περί “ντροπής”, το οποίο έθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor στην ανάρτησή του, έσπευσαν να απαντήσουν με δικές τους δημοσιεύσεις οι φανς του.

Στο Twitter, όπου τρένταρε το χάσταγκ #jameskafetzis, έγινε χαμός με τους δύο πρωταγωνιστές του βίντεο και το νέο τους τραγούδι.

Δείτε μερικά από τα σχόλια για τον Τζέιμς Καφετζή στο Twitter

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ