Χαμός στο Παλάτι με τις δύο πριγκίπισσες – Οι τρελές απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ που έκαναν έξαλλη την Κέιτ Μίντλετον

Το… καλό της πρόσωπο έδειξε νωρίς η Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια και γι αυτό οι σχέσεις ανάμεσα στις συνυφάδες είναι από τυπικές έως παγωμένες σύμφωνα με πηγές των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Όπως αναφέρουν οι πηγές, η Δούκισσα του Σάσεξ παρουσίαζε αυταρχική συμπεριφορά και έμοιαζε με δικτάτορα στις απαιτήσεις της, που σε αρκετές περιπτώσεις ήταν εξωφρενικές. Για παράδειγμα, δεν της καλάρεσε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ανάκτορο των Ουίνδσορ όπου θα γινόταν ο πριγκιπικός γάμος της καθώς έλεγε ότι βρωμάει από την υγρασία και έχει μούχλα. Μάλιστα, ζήτησε να μοιραστούν αποσμητικά χώρου ώστε να απαλύνουν την έντονη μυρωδιά. Ωστόσο, οι αρμόδιοι των Ανακτόρων της έδωσαν την ανάλογη απάντηση ότι εκεί προσεύχεται η βασίλισσα και είναι χώρος που χρησιμοποιούν όλοι οι μονάρχες του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1475, οπότε αφού είναι αρκετά καλό για τη βασίλισσα Ελισάβετ, είναι ήδη αρκετό και για την ίδια.

Από την άλλη, η Κέιτ Μίντλετον με το ζόρι την ανέχεται, όπως λένε οι κακές γλώσσες, καθώς πριν από τον γάμο συμπεριφέρθηκε άσχημα σε μία από τις βοηθούς της Δούκισσας του Κέμπριτζ. Η Κέιτ παρενέβη και σε αυστηρό ύφος επεσήμανε στη Μέγκαν ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και μη αποδεκτή. Πλέον ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του ετοιμάζονται να μετακομίσουν μακριά από τον αδερφό του και την Κέιτ καθώς περιμένουν το παιδί τους, ενώ οι φήμες φουντώνουν ότι όσο καλά και αν φαίνεται ότι τα πάνε οι δύο γυναίκες, στην ουσία η Μέγκαν και η συμπεριφορά της εκνευρίζουν αφάνταστα την Κέιτ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ