Χαμός με την Έμα Στόουν στο Twitter: “Ολυμπιακάρα από κούνια” – Τα καλύτερα memes

Χαμός στο Twitter με την παρουσία της διάσημης ηθοποιού, Έμα Στόουν, η οποία βρέθηκε στις κερκίδες και χειροκρότησε τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες μετά την εμφάνισή της στο Met Gala της Νέας Υόρκης. Η ηθοποιός παρακολούθησε τον αγώνα μπάσκετ στο ΣΕΦ παρέα με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Η Έμα Στόουν επέλεξε να φορέσει κόκκινη μάσκα, για να ταιριάζει με τα χρώματα της ελληνικής ομάδας, ενώ έδειξε τον ενθουσιασμό της όποτε ο Ολυμπιακός πετύχαινε καλάθι.

Οι φίλαθλοι εντυπωσιάστηκαν από την απλότητα της ηθοποιού, η οποία έχει κερδίσει Όσκαρ.

Έμα Στόουν: “Ψυχάρα, Ολυμπιακάρα” – Τα καλύτερα σχόλια και memes στο Twitter

 

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στην Αθήνα για την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Βληχή. Το φιλμ που δημιούργησε ο Γιώργος Λάνθιμος με πρωταγωνίστρια τη Στόουν, κατόπιν ανάθεσης του Οργανισμού Ανάπτυξης και Πολιτισμού ΝΕΟΝ του Δημήτρη Δασκαλόπουλου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Το ασπρόμαυρο φιλμ είναι όλο γυρισμένο στην Τήνο, με την κοκκινομάλλα σταρ να τριγυρνά ντυμένη στα λευκά, ξυπόλυτη στο άγριο, μοναδικό τοπίο του νησιού.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Έμα Στόουν

Η Έμιλι Τζιν Στόουν, όπως είναι το βαπτιστικό της όνομα, ήταν μέλος του καστ της τηλεοπτικής σειράς Drive, ενώ έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην κωμωδία Superbad (2007).

Συμμετείχε στις ταινίες Κουνελάκι από σπίτι (The House Bunny, 2008) και Τα φαντάσματα των πρώην (Ghosts of Girlfriends Past, 2009). Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε στις ταινίες Zombieland και Κατά φαντασίαν ήρωας (Paper Man) το 2009.

Το 2010, η Στόουν έδωσε τη φωνή της στο χαρακτήρα Mazie της ταινίας Marmaduke και πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Εύκολη…κατά λάθος σε ένα ρόλο που της χάρισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο Χρυσής Σφαίρας Καλύτερης Ηθοποιού (σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ).

Το 2012 υποδύθηκε την Γκουέν Στέισι στην ταινία The Amazing Spider-Man, η οποία αποτελεί ένα αυτόνομο κεφάλαιο στη σειρά ταινιών Spider-Man και ακολουθεί την ιστορία από την αρχή. Το 2017 κέρδισε το Όσκαρ, το BAFTA και τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ερμηνεία της στο La La Land.

Η Στόουν επέλεξε το όνομα “Έμα” όταν έκανε εγγραφή στο Σωματείο Ηθοποιών (Screen Actors Guild – SAG) και το όνομα “Έμιλι Στόουν” ήταν ήδη καταχωρημένο.

Η οικογένεια και οι φίλοι της την φωνάζουν Έμιλι. Αν και είναι γνωστή ως κοκκινομάλλα, η Στόοουν στην πραγματικότητα είναι φυσική ξανθιά. Κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της ρόλο ως έφηβη, αφού πρώτα έβαψε τα μαλλιά της καστανά σκούρα.

Ο κινηματογραφικός παραγωγός Τζαντ Άπατοου την άλλαξε από μελαχρινή σε κοκκινομάλλα για το ρόλο της στην ταινία Superbad.

Επέστρεψε στο ξανθό για την ταινία The Amazing Spider-Man. Η Στόουν μετακόμισε από το Λος Άντζελες στο Γκρίνουϊτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης το 2009. Το 2015 μετακόμισε πίσω στο Λος Άντζελες. Έχει έναν σκύλο, τον Ρεν (Ren). Η μητέρα της Στόουν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και θεραπεύτηκε το 2008. Το 2010 για να γιορτάσει τα δυο χρόνια από τη θεραπεία της μητέρας της, η Στόουν έγραψε ένα γράμμα στον Πoλ Μακάρτνεϊ ζητώντας του να ζωγραφίσει δυο πόδια πουλιών, επειδή το τραγούδι “Blackbird” των Beatles από το 1968 είναι το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας της.

Ο Μακάρτνεϊ το έκανε και έτσι η Στόουν και η μητέρα της τα έκαναν τατουάζ στους καρπούς των χεριών τους. Από τότε, η Στόουν έχει δουλέψει με τη Revlon και το Stand Up to Cancer για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του καρκίνου των γυναικών.

Η Στόουν είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο The Amazing Spider-Man, Άντριου Γκάρφιλντ το 2011. Παρ’ όλ’ αυτά, όπως και ο Γκάρφιλντ αποκάλυψε σε συνέντευξή του, χώρισαν το 2015.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ