Έφερε γούρι στον Ολυμπιακό η Έμα Στόουν – ΦΩΤΟ

H Έμα Στόουν, έφτασε στην Αθήνα πριν από λίγες ώρες, αμέσως μετά την εμφάνισή της στο Met Gala της Νέας Υόρκης, και παρακολούθησε αγώνα μπάσκετ στο ΣΕΦ παρέα με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Τι κι αν το βράδυ της Δευτέρας φορούσε το αιθέριο λευκό φόρεμα της Louis Vuitton στο περίφημο Met Gala, το απόγευμα της Τετάρτης, η βραβευμένη με Οσκαρ Εμα Στόουν με την κατακόκκινη μάσκα του Ολυμπιακού, βρέθηκε στις θέσεις των επισήμων παρακολουθώντας το ματς του Ολυμπιακού με το Μονακό.

Μαζί της ήταν ο στενός της φίλος και γνωστός σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος. Γνωστός φίλαθλος του Ολυμπιακού, ο πολυβραβευμένος διεθνής Ελληνας πήρε την 34χρονη σταρ μαζί του στο γήπεδο.

Στην Αθήνα βρίσκεται για την παγκόσμια πρεμιέρα το πολυαναμενόμενου Βληχή. Το φιλμ που δημιούργησε ο Γιώργος Λάνθιμος με πρωταγωνίστρια τη Στόουν, κατόπιν ανάθεσης του Οργανισμού Ανάπτυξης και Πολιτισμού ΝΕΟΝ του Δημήτρη Δασκαλόπουλου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Το ασπρόμαυρο φιλμ είναι όλο γυρισμένο στην Τήνο, με την κοκκινομάλα σταρ να τριγυρνά τνυμένη στα λευκά, ξυπόλυτη στο άγριο, μοναδικό τοπίο του νησιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ