Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του για τα 14 χρόνια γάμου τους

Δεκατέσσερα χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα ο Μπρους Γουίλις και η Έμα Χέμινγκ.

Μπρους Γουίλις: Συγκινεί το μήνυμα της συζύγου του για τα 68α γενέθλιά του – «Δεν μου δίνεται η δυνατότητα της επιλογής»

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, για την 14η επέτειο του γάμου τους και την πρώτη μετά τη διάγνωση του Μπρους Γουίλις με άνοια. Αφορμή για την ανάρτηση της Έμα Χέμινγκ στάθηκε η απρόσμενη «πράξη αγάπης» μίας φίλης της.

«Σήμερα συμπληρώνω 14 χρόνια γάμου με τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Ξύπνησα με την καρδιά μου γεμάτη, αλλά αυτό που έχω συνέχεια στο μυαλό μου είναι μια πράξη καλοσύνης που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας από χθες καθώς με ενέπνευσε. Σε μια σχολική εκδήλωση των παιδιών μας, ανέφερα σε μια φίλη μου ότι αύριο είναι η επέτειος του γάμου μας με τον Μπρους Γουίλις. Λίγο αργότερα, η φίλη μου μου έστειλε μήνυμα ότι άφησε “κάτι μικρό” για εμένα στην πόρτα του σπιτιού μου. Ήταν ένα γλυκό μπουκέτο με λουλούδια και μια κάρτα πάνω που έγραφε “χαρούμενη επέτειο”» έγραψε η Έμα Χέμινγκ, ανεβάζοντας και την φωτογραφία από τα λουλούδια .

Μπρους Γουίλις: Το ξέσπασμα της συζύγου του και το «κυνηγητό» από τους παπαράτσι

«Με έκανε να σκεφτώ πόσο διαφορετικά ζουν αυτές τις “ειδικές ημέρες” όσοι φροντίζουν ανθρώπους με ανίατες ασθένειες. Διότι, ο άνθρωπός μας κάποτε μπορούσε να θυμάται αυτά τα γεγονότα ενώ τώρα απλά δεν γίνεται. Το συμπέρασμά μου είναι ένα. Εάν γνωρίζετε κάποιον που φροντίζει έναν άνθρωπο, μην ρωτάτε τον εαυτό σας τι να κάνετε για να τον βοηθήσετε, απλά κάντε το. Σε ευχαριστώ Τζούλια, έκανες πολύ ιδιαίτερη τη σημερινή ημέρα», κατέληξε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ