Μπρους Γουίλις: Γιατί απέκλεισε τώρα την Ντέμι Μουρ από την διαθήκη του

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Μπρους Γουίλις να διαγράψει από την διαθήκη του, την οποία έχει συντάξει εδώ και περίπου μια δεκαετία, την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ.

Σύμφωνα με την ισπανική Μarca, ο διάσημος ηθοποιός άλλαξε την διαθήκη του και απέκλεισε από αυτή την Μουρ, αλλά αφήνει 1 εκατ. δολάρια στις 3 κόρες που απέκτησαν μαζί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τροποποίηση της διαθήκης έγινε τώρα, καθώς η αφασία από την οποία πάσχει ο 67χρονος σταρ του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», εξελίσσεται και εμποδίζεται η επικοινωνία με το περιβάλλον του. Να σημειωθεί ότι η καθαρή αξία της συνολικής περιουσίας του διάσημου ηθοποιού αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού είπε ότι ο Γουίλις έκανε αυτή την κίνηση για να προστατέψει από μελλοντικές διαμάχες τις δύο μικρότερες κόρες 8 και 10 ετών, που απέκτησε με την τωρινή σύζυγό του, Έμμα: «Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η νέα οικογένειά του θα είναι καλά» .

Πάντως δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου σημειώνουν ότι η κίνηση του Μπρους Γουίλις να αποκόψει τη Μουρ από τη διαθήκη του, δικαιολογείται, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περιουσία της ηθοποιού είναι αρκετά μεγάλη, για να προσφέρει στην ίδια και στις τρεις κόρες της όλα όσα χρειάζονται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ