Μπραντ Πιτ: Συντετριμμένος από τις καταγγελίες της Αντζελίνα Τζολί

Συντετριμμένος είναι ο Μπραντ Πιτ που η πρώην σύζυγός του Αντζελίνα Τζολί επέλεξε να διαλέξει αυτόν τον δρόμο καταγγέλλοντάς τον για ενδοοικογενειακή βία και παρουσιάζοντας έγγραφα για να το αποδείξει. Λέγεται ότι ο Χολιγουντιανός σταρ έχει γεμίσει θλίψη που η Τζολί λέγεται ότι είναι έτοιμη να παρέχει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή κακοποίηση ενώ κορυφώνεται η μάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Φέρεται μία λογομαχία που είχε ο 19χρονος Μάντοξ με τον 57χρονο Πιτ το 2016 να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Τζολί, η οποία κατέθεσε έγγραφα υποδεικνύοντας ως μάρτυρες την ίδια και τα παιδιά τους, ώστε να καταθέσουν για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς της, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το The Blast.

Πηγή προσκείμενη στον σταρ είπε στο Page Six, ότι ο Πιτ “τώρα είναι συντετριμμένος που η Αντζελίνα διάλεξε αυτόν τον δρόμο. Υπάρχει ακόμη πολύ συναίσθημα μετά τον γάμο τους. Έχει αναλάβει τις ευθύνες για τις πράξεις του που οφείλονται σε παρελθόντα ζητήματα, σταμάτησε να πίνει” πρόσθεσε η πηγή, που επίσης ανέφερε: “Ο γάμος τους ήταν πολύ παθιασμένος και τοξικός μερικές φορές και -όπως όλα τα ζευγάρια- είχαν τους καβγάδες τους, αλλά επίσης μοιράστηκαν μερικές πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Έχει μιλήσει για τα προβλήματά του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά την εποχή που ήταν μαζί”. Την εποχή του γάμου τους ο Πιτ δεν έχει συλληφθεί ποτέ ούτε κατηγορήθηκε για οποιοδήποτε αδίκημα, ούτε υπάρχουν εναντίον του αστυνομικές αναφορές. Λίγο μετά την αίτηση διαζυγίου το 2016, έγινε γνωστό ότι ο Πιτ ήταν αντικείμενο έρευνας από το FBI και τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας στο Λος Άντζελες εν μέσω αναφορών ότι επιτέθηκε φραστικά και σωματικά στα παιδιά μέσα σε ιδιωτικό τζετ, αλλά είχε απαλλαγεί.

Ο Μπραντ και το “στρατόπεδό” του ποτέ δεν επιτέθηκαν στην Αντζελίνα. Αλλά τώρα το στρατόπεδό του αισθάνεται πως η διαρροή έγινε επίτηδες για να επηρεάσουν τη γνώμη ενόψει της απόφασης στη δικαστική διαμάχη τους, επεσήμανε η ίδια πηγή. Ο Μπραντ αισθάνεται ότι απομονώνεται διαρκώς από τα παιδιά του και έχει συντριβεί από αυτό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ