Μπο: Όταν συνειδητοποίησα ότι έχασα τόσα κιλά δεν μου άρεσε καθόλου

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Μπο, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “ΛΟΙΠΟΝ” όπου αναφέρθηκε στην μεταμόρφωσή του κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, όπου έχασε πολλά κιλά.

Ακολουθεί τμήμα της συνέντευξης στο “ΛΟΙΠΟΝ”:

Τώρα φροντίζεις να μην παχύνεις;

Δεν πιέζομαι πάρα πολύ, αλλά δεν τρώω και πάρα πολύ, έχω διατηρήσει τα κιλά μου, όπως το υποσχέθηκα και στον τελικό του παιχνιδιού. Δεν ζορίζομαι για να το κάνω, αλλά κρατιέμαι.

Υπήρχε παλαιότερο ζόρι για να αδυνατίσεις;

Όχι, ποτέ, μου άρεσε πάρα πολύ η εικόνα μου, δεν είχα κανένα ζόρι με αυτήν. Την πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι έχασα τόσα κιλά, δεν μου άρεσε καθόλου, δεν το ήθελα, με ενοχλούσε πάρα πολύ, ένιωθα ότι έχω αλλάξει, ότι έχω γίνει άλλος άνθρωπος, ότι είμαι αδύναμος, είμαι χάλια, «πώς είμαι έτσι;» έλεγα. Μέχρι να συνειδητοποιήσω το πώς ήμουν πριν και ότι τώρα είναι καλύτερα, ότι είμαι λίγο πιο… ανθρώπινος. Στις φωτογραφίες απ’ το παρελθόν και το τώρα βλέπεις τεράστια διαφορά. Ποτέ δεν αντιμετώπισα ρατσισμό για τα κιλά που είχα, ούτε είχα κάποιο πρόβλημα, μου άρεσαν και πάρα πολύ. Δεν ήμουν χοντρός, ήμουν γυμνασμένος υπερβολικά, μου άρεσε η γυμναστική. Τώρα μου αρέσει έτσι όπως είμαι, το θεωρώ πιο καλό.

Πώς αισθάνεσαι τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα;

Ήταν λογικό να γίνει αυτό με τα πρόσωπα που έφευγαν προς το τέλος, γιατί σας κάναμε πολλή παρέα, μπαίναμε στα σπίτια σας, μας βλέπατε συνέχεια. Ο κόσμος στο δρόμο μου μιλάει λες και είμαστε πρώτα ξαδέλφια. Μου λένε ότι με ξέρουν σαν να είμαστε φίλοι ή οικογένεια του5. Είναι ωραίο, κολακευτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί δεν εκτέθηκα, αυτό μου είπαν και οι φίλοι μου. Έδειξα αυτό που είμαι, είτε καλό είτε κακό. Ήταν ένα «ξεβράκωμα» μπροστά στην τηλεόραση, κάτω από δύσκολες συνθήκες, έβλεπε ο κόσμος ό,τι και να έκανα, αλλά για μένα ήταν όλη η αλήθεια μου. Η αλήθεια πολλές φορές έχει κοστολόγιο. Στα νεύρα μου θα έβριζα, δεν θα το έκρυβα, επειδή ήταν μια κάμερα. Δεν μετάνιωσα για τίποτα απολύτως, λειτούργησα όπως θα έκανα και στην κανονική μου ζωή.Πηγή πληροφοριών: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ