Μπέττυ Μαγγίρα σε Δημήτρη Μακαλιά: «Κάθε Παρασκευή κάποιος αποχωρεί από μία εκπομπή και φταίω εγώ;»

Ένα σχόλιο με νόημα έκανε η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, φορώντας ένα κίτρινο αδιάβροχο, για την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από το Super Κατερίνα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «I Love ΣουΚου», το πρωί του Σαββάτου (04/11). «Κάθε Παρασκευή κάποιος φεύγει ρε παιδιά. Δεν είναι πράγματα αυτά. Κάθε Παρασκευή κάποιος φεύγει από μία εκπομπή και μετά φταίω εγώ;» είπε στον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά.

Η ομάδα της εκπομπής εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας κίτρινα αδιάβροχα μπουφάν, με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά να έχουν μία χαρακτηριστική στιχομυθία.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς σχολιάζοντας με χιούμορ την εμφάνιση της παρουσιάστριας είπε «να φανταστώ ότι το αδιάβροχο δεν το έχεις βάλει για τη βροχή, γιατί έξω δεν βρέχει. Φαντάζομαι ότι το έβαλες, γιατί τέτοια είσαι και τέτοια εκπομπή κάνεις. Σίγουρα μπορώ να σου πω ότι δεν θέλω να σχολιάζω σχόλια των άλλων που γίνονται πάνω σε σχόλια που κάναμε σε σχόλια που κάνανε για σχόλια που κάναμε εμείς».

«Εγώ κάηκα τώρα… θέλω μισή ώρα για να το καταλάβω. Εγώ αυτό να το κρατήσω ή να το βγάλω;», αναρωτήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, με τον ηθοποιό να της απαντά με νόημα: «Εγώ λέω να το κρατήσεις για το πρώτο θέμα… μετά βγαλ’ το».

«Κοίταξε να δεις τώρα… φταίω εγώ όμως; Είμαι εγώ τέτοια; Κάθε Παρασκευή κάποιος φεύγει, ρε παιδιά! Δεν είναι πράγματα αυτά! Κάθε Παρασκευή κάποιος φεύγει από μία εκπομπή και μετά φταίω εγώ;», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα, αναφερόμενη στην αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θέμα το οποίο σχολίασε η ομάδα του «I Love ΣουΚού» αμέσως μετά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ