Μπέσσυ Μάλφα: «Ένα αμάξι έκανε όπισθεν και χτύπησε την πεθερά μου, έπεσε με το κεφάλι»

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Μπέσσυ Μάλφα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε η πεθερά της στο παρελθόν.

«Ήμασταν σε ένα ferry boat και η πεθερά μου είχε κατέβει από το αυτοκίνητό μας. Ένα αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και τη χτύπησε. Έπεσε η γυναίκα με το κεφάλι, επί τόπου μαύρισε, έτρεχαν αίματα», αποκάλυψε η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10».

Και στην συνέχεια ανέφερε: «Πήγαμε όλοι στην πεθερά μου να δούμε αν ζει, να την πάμε στο ασθενοφόρο. Η μητέρα μου κρατούσε τον μικρό μου γιο στην αγκαλιά της και ούρλιαζε γιατί φοβήθηκε για τη συμπεθέρα της, γιατί αγαπιόντουσαν πάρα πολύ και οι γύρω, ειδικά ένας, όρμησε να μας δείρει γιατί ούρλιαζε η μητέρα μου και της έλεγε “σκάσε”».

Έπειτα, η Μπέσσυ Μάλφα είπε ότι ο άνθρωπος που πάτησε την πεθερά της, ένα νέο παιδί, μπήκε στην καμπίνα του καπετάνιου και τον φυγάδευσαν. «Δεν εμφανιζόταν. Ψάξαμε να τον βρούμε. Εγώ φώναζα: “Γιατί μένετε αμέτοχοι, δεν το είδατε;”. Νομίζω ότι δεν μιλούσαν από φόβο. Αυτός ο νεαρός έφυγε γιατί τρόμαξε. Τον βρήκαμε κάποια στιγμή και του είπαμε “Δε θέλουμε να σου ζητήσουμε χρήματα, θέλουμε να καταλάβεις ότι η δείλια δεν είναι αντιμετώπιση της ευθύνης σου”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ