Beachwear style: Στη φετινή καλοκαιρινή σας βαλίτσα θα χρειαστείτε μόνο 6 items

Ποτέ δεν μου άρεσε να φτιάχνω τη βαλίτσα μου, γιατί πάντα κατέληγε παραφουσκωμένη, με άσχετους συνδυασμούς που τελικά δεν φορούσα. Και πάντα, στην επιστροφή τραβούσα το ίδιο μαρτύριο, ξεπακετάροντας ένα σωρό πράγματα και χάνοντας μια ολόκληρη μέρα. Ευτυχώς όμως, το φετινό καλοκαίρι απαιτεί πιο λιτά ρούχα που πιάνουν ελάχιστο χώρο και είναι μόνο έξι. Τέρμα πια με τις υπερβολές, καλοκαίρι σημαίνει ανάλαφρη ζωή και ανάλαφρη βαλίτσα και μόνο αυτά σκοπεύουμε να πάρουμε μαζί μας.

@camillacoelho

Το διχτυωτό φόρεμα: μαύρο ή nude κατά προτίμηση που μπορεί να φορεθεί από τις πρωινές ώρες στην παραλία μέχρι και το βράδυ σε ένα beach party. Απολύτως αισθησιακό και σέξι, θα γίνει το must-have της καλοκαιρινής μας βαλίτσας.

@tamara

Το palazzo παντελόνι: στο ίδιο μήκος κύματος, με την ανάλαφρη αισθητική του να μας παρασέρνει σε σοκάκια του νησιού και παραλίες ερημικές ή και κοσμικές, όπου θα κάναμε ιδιαίτερη εντύπωση. Με μαγιό ή με ένα χυτό πουκάμισο, το συγκεκριμένο παντελόνι θα μας συνοδέψει σε κάθε μας προορισμό.

@leonniehanne

Το μεταξωτό φόρεμα: χυτό κι αυτό. Με ένα ζευγάρι flat σανδάλια θα δημιουργήσουμε τον πιο ιδανικό συνδυασμό για κάθε περίσταση και θα κλέψουμε τις εντυπώσεις με την κομψότητα και τη χάρη μας.

@leonniehanne

Το bucket hat: το έχουμε παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια, το συγκεκριμένο καπέλο έχει γίνει top επιλογή και απαραίτητο αξεσουάρ της παραλίας. Είναι σχεδόν, σαν να μην υπάρχουν άλλα καπέλα, αφού το bucket hat είναι το μοναδικό που κυκλοφορεί και γιατί όχι άλλωστε, αφού είναι σούπερ στιλάτο.

@ariviere

Το λευκό πουκάμισο: κλασικό, αγαπημένο και τέλειο για να συνοδέψει τα μαγιό μας. Εδώ, τα λόγια είναι περιττά καθώς ξέρουμε πολύ καλά πως καλοκαίρι χωρίς λευκό πουκάμισο δεν υφίσταται.

@tamara

Η τσάντα-δίχτυ: ξεχάστε τις ψάθινες! Οι φετινές, καλοκαιρινές τσάντες παραλίας έχουν την συγκεκριμένη όψη και μας αρέσουν πολύ. Διάφανες, γιατί ακόμα και αυτά που έχουμε μέσα πρέπει να έχουν στιλ και υπερβολικά εντυπωσιακές, αφού θυμίζουν χειροποίητη τσάντα που φτιάχτηκε ειδικά για εμάς. Και μη ξεχάσετε φυσικά, μαγιό και αντηλιακό!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ