Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το όνομα της κόρη της

Σε ερωτήσεις ακολούθων της στον λογαριασμό της στο Instagram απάντησε η Αθηνά Οικονομάκου με το 50% από αυτές να αφορούν στο όνομα που θα έχει η κόρη της η οποία αναμένεται να γεννηθεί από μέρα σε μέρα.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της κόρης της αλλά έδωσε αρκετά στοιχεία για να το μαντέψουμε. Όπως έγραψε στην απάντησή της η μπέμπα θα πάρει το όνομα της πεθεράς της αλλά και ένα δεύτερο που το αρχικό του γράμμα είναι το Σ.

“Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου” έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στην απάντησή της.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν ήδη έναν γιο, τριών ετών, τον Μάξιμο που τώρα ετοιμάζεται να γίνει ο μεγάλος αδελφός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ