Αθηνά Οικονομάκου: Τι δήλωσε λίγες ημέρες πριν από τη γέννηση της κόρης της

Της Νίκης Κώτσου

«Περιμένω με υπομονή να έρθει η κόρη μας, για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας», δηλώνει στη Realnews η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία σε λίγες ημέρες αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Τρία χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της Μάξιμου, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος είναι έτοιμοι να ζήσουν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της κοινής πορείας τους. Παντρεύτηκαν το 2017 και έκτοτε ζουν ευτυχισμένοι σε ένα υπέροχο σπίτι, όπου παίρνουν σάρκα και οστά όλα τα όνειρά τους. Αν και γνώριζαν εδώ και αρκετό καιρό το φύλο του δεύτερου παιδιού τους, επέλεξαν να αργήσουν να το δημοσιοποιήσουν. «Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Θα δούμε πώς θα το ανακοινώσουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω από όσο αντέχω», είχε γράψει η ηθοποιός στα social media. Στις αρχές Απριλίου, πάλι μέσω του προσωπικού λογαριασμού της, η Αθ. Οικονομάκου, διανύοντας πλέον τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και κρατώντας μερικά λιλιπούτεια φορεματάκια, έγραψε γεμάτη χαρά: «Είναι κορίτσι».

Η ευτυχής μητέρα μέχρι πρόσφατα εργαζόταν δίνοντας κανονικά το «παρών» στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς, ενώ δεν σταμάτησε να ασχολείται και με τις εταιρείες που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Είναι γνωστό ότι σχεδιάζει κοσμήματα, ενώ -μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη- έχει δημιουργήσει μια επιτυχημένη σειρά ρούχων.

Οι προετοιμασίες

Το δωμάτιο του δεύτερου παιδιού είναι ήδη έτοιμο, με κυρίαρχες τις ροζ και παστέλ αποχρώσεις, ενώ η Αθηνά και ο Φίλιππος έχουν προετοιμάσει και τον τρίχρονο Μάξιμο για τον ερχομό της μικρής αδελφής του.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ