Άστον Κούτσερ: Τα δάκρυα στην εκπομπή με τον δίδυμο αδελφό του που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση

Είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) εμφανίζεται μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Μάικλ για τις ανάγκες της εκπομπής «The Checkup With Dr.David Agus» της Paramount+.

Στο απόσπασμα ο ηθοποιός μιλάει για τις ενοχές που αισθανόταν για την δική του επιτυχία σε σχέση με την υγεία του αδελφού του: «Πώς γίνεται να είμαι τόσο τυχερός; Και ο αδελφός μου να γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, μετά να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, μετά να πάθει θρόμβωση».

Όταν ο  δρ. Ντέιβιντ Άγκους ρωτά τα αδέλφια γιατί απομακρύνθηκαν για ένα διάστημα, ο Μάικλ απαντά με ειλικρίνεια: «ζήλια σίγουρα, τουλάχιστον από την πλευρά μου».

Στο κλιπ ο ‘Αστον Κούτσερ φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά του, ενώ κάποια στιγμή με τον αδελφό του, συγκινημένοι, πιάνουν ο ένας το χέρι του άλλου.  Το ET μίλησε με τον δρ. ‘Αγκους πριν από την πρεμιέρα και αποκάλυψε ότι είναι γιατρός του ‘Αστον και φίλος του εδώ και πολύ καιρό. Πρόσθεσε ότι «ο αδελφός του ζει στο Κολοράντο, έχει μια αξιοσημείωτη φυσιολογική ζωή, μια καταπληκτική οικογένεια και είναι πολύ επιτυχημένος».

Τα τρία πρώτα επεισόδια της εκπομπής θα κάνουν πρεμιέρα σήμερα 6 Δεκεμβρίου ενώ τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου θα προβληθούν τα υπόλοιπα επεισόδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ