Άρης Δαβαράκης: Κόντεψα να πεθάνω 3 φορές από το αλκοόλ – Ο Χατζιδάκις, η φυλακή και η συγγνώμη

Για τις φιλίες και τις συνεργασίες του παρελθόντος, το αλκοόλ που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή αλλά και για τη δύσκολη εμπειρία του στη φυλακή μίλησε δημόσια ο γνωστός στιχουργός Άρης Δαβαράκης.

«Ήμουν στη Μύκονο χαρούμενος, περνούσα πάρα πολύ ωραία και κάνοντας scrolling (σ.σ. στο διαδίκτυο) διάβασα μια σαχλαμάρα και έβαλα ένα “γελάκι”. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αυτό είναι θέμα. Όταν κατάλαβα ποια είναι η κυρία και γιατί είναι θέμα και τι είπε και τι υπονοεί (…) ζήτησα συγνώμη επισήμως» είπε ο Άρης Δαβαράκης σχολιάζοντας το ζήτημα που προκλήθηκε μετά την αντίδραση του σε διαδικτυακή ανάρτηση με θέμα τη γνωστή υπόθεση καταγγελίας ευρωβουλευτή.

Μεταξύ άλλων, ο Άρης Δαβαράκης μίλησε για τη γνωριμία του με τον Μάνο Χατζηδάκι και για το πως από μεταφραστής στην Κολυμβητική Ομοσπονδία βρέθηκε να δουλεύει μαζί με τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη στο Τρίτο Πρόγραμμα.

Μάλιστα, θυμήθηκε ότι ο Μάνος Χατζιδάκις τον έπεισε να παρατήσει την τότε δουλειά του. Όταν του αποκάλυψε ότι έπαιρνε μισθό 14.000 δραχμές, φώναξε τη συνεργάτη του και της είπε: «από αύριο ο κ. Δαβαράκης θα δουλεύει μαζί μας με μισθό 18.000 δραχμές», δήλωσε στη συνέντευξή ο στιχουργός.

Ακόμη, μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την κατανάλωση αλκοόλ και πώς το αντιμετώπισε, λέγοντας πως «κόντεψα να πεθάνω από το αλκοόλ τρεις φορές, την πρώτη φορά έμεινα τρεις μήνες διασωληνωμένος».

 

Ο Άρης Δαβαράκης, επίσης, αναφέρθηκε στην πολλή δύσκολη περίοδο της ζωής του, την οποία πέρασε μέσα στη φυλακή «είχα αποφασίσει ότι θα πεθάνω. Κάθισα στο στρώμα και είπα δεν θα τρώω, δεν θα πίνω, δεν θα μιλάω, δεν θα πεθάνω κάποια στιγμή;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ