Αποθεώθηκε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο – Τελευταία συναυλία με Θεοδωρίδου στην Κρήτη

Η Μαρινέλλα κι η Νατάσα Θεοδωρίδου ένωσαν τις φωνές τους φέτος το καλοκαίρι σε 5 μοναδικές συναυλίες.

Μάγεψαν το κοινό σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα, αλλά το φινάλε όμως της φετινής τους συνεργασίας θα δοθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκεί, η Μαρινέλλα κι η Νατάσα Θεοδωρίδου, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με όλες τις προσωπικές τους επιτυχίες, μοναδικές διφωνίες κι αξεπέραστα λαϊκά τραγούδια και θα χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά σε όσους βρεθούν στο στάδιο.

Η συναυλία της Μαρινέλλας χθες, Δευτέρα 29 Αυγούστου, στο Ηρώδειο ήταν μοναδική, όπως δείχνουν και τα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, με την ερμηνεύτρια να αποθεώνεται.

Μαρινέλλα: Σίγουρα δεν νιώθω μύθος

Η Μαρινέλλα κλείνει 65 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή. «Θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευλογημένη και ευχαριστώ τον Θεό που κατάφερα να κάνω αυτό που αγαπώ πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια» δηλώσει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”.

«Η συνάντησή μου με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν καθοριστική και για τη ζωή μου και για την καλλιτεχνική μου πορεία. Κοντά του έμαθα πολλά σημαντικά πράγματα για το τραγούδι και του χρωστάω πολλά» προσθέτει.

«Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα σε μια δουλειά. Και βέβαια υπήρξαν δυσκολίες, ειδικά τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησα αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να σταματήσω το τραγούδι και να πω έως εδώ ήταν».

«Σίγουρα δεν νιώθω μύθος» σχολιάζει η Μαρινέλλα. «Για μένα μύθος ήταν η Σοφία Βέμπο. Την θαύμαζα και ήταν η έμπνευσή μου, γι’αυτό όταν μου πρότειναν να παίξω στο θέατρο τη ζωή της, το έκανα με ευχαρίστηση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ