Απόστολος Μόσιος: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τα «Θυμωμένα Όνειρα» και το παλιό μου παλτό

Ο τραγουδοποιός Απόστολος Μόσιος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στον Σταυρό του Νότου τον νέο του δίσκο με τίτλο «Θυμωμένα Όνειρα». Στην νέα δισκογραφική του δουλειά ο τραγουδιστής κρύβει και μια έκπληξη, καθώς ερμηνεύει το τραγούδι «Το παλιό μου παλτό» των Λάκη Παπαδόπουλου και Σάνυς Μπαλτζή στα αγγλικά.

Μετά από δύο προσωπικά άλμπουμ (Μια Αρχή και Βεγγαλικό), σημαντικές συνεργασίες και δισκογραφικές συμμετοχές, ο Απόστολος Μόσιος, ένας τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πολυσχιδής μουσικός με έντονο αποτύπωμα στα live, έχοντας μόλις ολοκληρώσει μία επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία στο πλευρό του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, επισφραγίζει με τα «Θυμωμένα Όνειρα» αυτήν την σπουδαία συνεργασία

«Από παιδί πάντα δίπλα μου υπήρχε μια φωνή που τραγουδούσε όλα αυτά που εγώ δεν μπορούσα ακόμη να εκφράσω. Είναι η ίδια φωνή που σήμερα με καθοδηγεί να τραγουδήσω τα δικά μου «Θυμωμένα Όνειρα». Φυσικά αναφέρομαι στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αποτελεί για μένα τον ήρωα της εφηβείας μου και πλέον είναι έναν πολύτιμο μέντορα και συνοδοιπόρο στην μουσική μου πορεία. Άλλωστε και στα «Θυμωμένα Όνειρα», ο Βασίλης είχε την γενική επιμέλεια και αυτό είναι ένα ανεκτίμητο δώρο για μένα. Το ευχαριστώ μου και η αγάπη μου για όλα όσα έχουμε ζήσει είναι το ελάχιστο που μπορώ να του δώσω. Σήμερα το βράδυ θα είναι και πάλι στο πλευρό μου, καθώς θα ανέβει στην σκηνή μαζί μου σε ένα πρόγραμμα που θα έχει πολλές εκπλήξεις. Να πω βέβαια ότι μαζί μας θα είναι απόψε και ο Νίκος Καλλίνης από τους «Εκείνος και Εκείνος» και η Μιρέλα Πάχου. Τους ευχαριστώ όλους που θα είναι κοντά μου σε μία τόσο σημαντική βραδιά για μένα» αναφέρει στο enikos.gr o Απόστολος Μόσιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ