Αποστόλης Τότσικας: Δεν ξέρω αν μπορείς να το διαχειριστείς όταν σε προδίδουν άνθρωποι που είναι κοντά σου

Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Μόλις χθες» αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο του θεάτρου. Ο ηθοποιός, σε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλέραμα”, αναφέρθηκε ακόμα και στην προδοσία και πώς την διαχειρίζεται.

Σας έχει τύχει να σας προδώσουν στη ζωή σας και πώς διαχειριστήκατε αυτά τα άτομα;

«Δεν ξέρω αν μπορείς να το διαχειριστείς όταν σε προδίδουν άνθρωποι που είναι πολύ κοντά σου. Όταν μου συνέβη κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν μπορούσα άλλο να εμπιστευτώ αυτούς τους ανθρώπους που είχα στη ζωή μου. Πάντα πονάει αυτό, αλλά είχα τη δύναμη να πω “παιδιά, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι”.

Γενικά εμπιστεύομαι πολύ εύκολα τους ανθρώπους στη δουλειά, γιατί στη ζωή μου δεν εμπιστεύομαι τόσο εύκολα. Στη δουλειά μου έχω υποχρέωση να εμπιστευτώ, ό,τι κι αν είναι ο άλλος, γιατί εργαζόμαστε μαζί και είμαστε μια ομάδα» δήλωσε ο Αποστόλης Τότσικας.

Το θέατρο πέρασε πολλά με τον κορονοϊό, αλλά και με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Τι πιστεύετε για την επόμενη μέρα; Ήρθε μια πρώτη κάθαρση;

«Βλέπω θετικά την επόμενη μέρα. Καλό είναι να μιλάμε για ό,τι μας απασχολεί και να σταματήσουν να κρύβονται όλα αυτά κάτω από το χαλί. Αν κάποιος κάνει κάτι απαράδεκτο, βεβαίως και να τον καταγγείλεις, και να δοθεί χώρος και σε ανθρώπους από άλλα επαγγέλματα να μπορέσουν να καταγγείλουν όσα έχουν συμβεί».

Πώς κρίνετε συναδέλφους σας που βγαίνουν και στηρίζουν με δηλώσεις τους τα άτομα που κατηγορούνται γι’ αυτές τις πράξεις;

«Δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό. Ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει. Από ‘κει και πέρα, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον τα πράγματα βγαίνουν στο φως και μακάρι να παραμείνει αυτό και να μην είναι απλώς μια μικρή βόμβα που έσκασε. Να είναι μια βόμβα διαρκείας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ