Ρούλα Ρέβη: Από τις διακοπές στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟ

Άφησε νησί και οικογένεια και έτρεξε στον γυναικολόγο η Ρούλα Ρέβη σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο instagram και κάπως έτσι βρέθηκε από τις διακοπές στο νοσοκομείο. Αστειευόμενη η φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα σημειώνει ότι “υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μου που όταν μου λέει τα παρατας όλα και έρχεσαι γίνομαι κοτούλα που τρέχει χωρίς να γκρινιάζει που είναι Ιουλίος , που άφησε νησί και οικογένεια , γιατί είμαι κατά βάθος μέσα μου πολύ βαθιά ένα υπάκουο κορίτσι. Όχι όχι δεν είναι ο σύζυγος είναι ο γυναικολόγος μου Ψαθάς Παναγιώτης , ο άνθρωπος μου , αυτός που στέκομαι σούζα , που σε κανέναν δεν έχω σταθεί τόσο στη ζωή αυτη”

Και πρόσθεσε:”Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων” και έστειλε ένα φιλί στον ήρωά της Αποστόλη Τότσικα.

Ώρες αργότερα σε νέα ανάρτησή της έγραψε: “Αυτό ήθελα να πω σας ευχαριστώ παρά πολύ, φυσικά και έπαθα ό,τι όλοι οι άνθρωποι φοβήθηκα και αγχώθηκα μετά νευρίασα και μετά ήξερα πως όλα θα πάνε καλά. Τυπική διαδικασία Ρούλα Ρεβη. Όποτε το γοργόν… ευχαριστώ παρά πολύ με τόσο καλή ενέργεια έγιναν πράσινα τα μάτια μου καλέ ! Κύυκλα με κάνατε”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.