Από το GNTM στην ταινία για τον Αντετοκούνμπο

Πρώην παίκτρια του GNTM θα έχει ρόλο στο Greek Freak. Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Εκτός από τους βασικούς πρωταγωνιστές που θα ενσαρκώσουν την οικογένειά του, αρκετά ακόμη πρόσωπα θα εμφανίζονται στην ταινία με μικρότερους ρόλους.

Η Μαριάννα Παινέση, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM, θα έχει τον δικό της μικρό ρόλο στην ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ίδια μίλησε για αυτήν την εμπειρία στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha.

GNTM

Τι είπε η πρώην παίκτρια του GNTM για την ταινία

“Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτή την ταινία. Βρέθηκα στα γυρίσματα που έγιναν στην Αθήνα γιατί προηγήθηκαν τα γυρίσματα της Νέας Υόρκης. Μου άρεσε σαν εμπειρία, ήταν πολύωρα τα γυρίσματα.. Υποτίθεται ότι θα βρίσκομαι σε ένα γραφείο στο Μανχάταν και μαζί με άλλους μάνατζερ, κοιτάμε τα στατιστικά των παικτών του NBA”, δήλωσε στην κάμερα του Alpha.

Η Μαριάννα Παινέση μίλησε και για τη γέννηση του παιδιού της και πώς επηρέασε τη σχέση που έχει με τον σύντροφό της. «Είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα η απόκτηση ενός παιδιού. Βρίσκουμε σιγά σιγά τα πατήματά μας. Σκεφτόμαστε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο και βάφτιση μαζί», δήλωσε η πρώην φιναλίστ του GNTM.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ