Από την πασαρέλα στην TV – Σε ποια σειρά θα δούμε την Άννα – Μαρία Ηλιάδου

Λαμπερή και φρέσκια, η Αννα-Μαρία Ηλιάδου βρέθηκε στο προσκήνιο όταν το 2019 ανακηρύχθηκε νικήτρια του «GNTM». Το «ελάφι», όπως την αποκαλούσε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας Αγγελος Μπράτης, μεταμορφώθηκε σε έναν άγγελο του μόντελινγκ που δεν φοβάται τις νέες προκλήσεις. Μία από αυτές είναι και η υποκριτική. Το μοντέλο ανέλαβε ρόλο στην «Άγρια Γη», τη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ.

Της Κορύνας Μανταγάρη

«Υποδύομαι την Κατερίνα Χαρίτου, κόρη του ερευνητή (Ορέστη Τζιόβα) που έχει αναλάβει μια υπόθεση εξαφάνισης. Είναι ένα κορίτσι 19 χρόνων με όνειρα και φιλοδοξίες, σπουδάζει Kτηνιατρική, ζει με τον πατέρα και τη γιαγιά της, την οποία υποδύεται η Νικολέτα Βλαβιανού σε έναν απίστευτα κωμικό ρόλο», λέει στη Realnews για τη σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν η Ζέτα Δούκα, ο Στέφανος Μιχαήλ, η Παναγιώτα Βιτετζάκη, ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Λήδα Ματσάγγου.

Οσο για την εμπειρία της από τα γυρίσματα, αναφέρει: «Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, αλλά οι ηθοποιοί και οι άνθρωποι της παραγωγής είναι υποστηρικτικοί και πάντα έχω τη βοήθειά τους», λέει η Αννα-Μαρία, η οποία σκέφτεται να ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής. Παράλληλα, συνεχίζει τις φωτογραφίσεις και τις επιδείξεις μόδας. «Τα προλαβαίνω όλα, μου αρέσει που τρέχω. Aσχολούμαι και με το Instagram, ενώ πρόσφατα ταξίδεψα στο Μιλάνο, όπου βρήκα ένα πρακτορείο και θα ξαναπάω τον Σεπτέμβριο για κάποιες δουλειές.

Εχω μπει στη διαδικασία να κυνηγήσω διεθνή καριέρα, απλώς περιμένω την κατάλληλη στιγμή». Μόνο καλά λόγια έχει να πει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων, στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια. «Το ‘‘GNTM’’ μού άνοιξε πόρτες, γιατί μέχρι τότε δεν είχα ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας. Τώρα οι τηλεθεατές θα με ξαναδούν στις οθόνες τους, αλλά σε κάτι εντελώς διαφορετικό». Παράλληλα, αναφέρεται στις αλλαγές στο ριάλιτι μόδας.

«Συνεχίζω να το παρακολουθώ, αποσπασματικά όμως. Εχω συνδυάσει τη Βίκυ Καγιά με το παιχνίδι και πιστεύω ότι θα είναι ωραίο που θα επιστρέψει». Οσο για την έντονη κριτική που έχει δεχθεί η Σοφία Χατζηπαντελή για τα έντονα φρύδια της, τονίζει: «Το αντιμετωπίζει μια χαρά, κάνει τη δουλειά της χωρίς να τη νοιάζει ιδιαίτερα τι λένε. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι. Είναι πολύ δύσκολο να μην υπάρχουν αρνητικές κριτικές, ειδικά στην Ελλάδα, αλλά προχωράμε. Μετά την καραντίνα οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο σκληροί. Αυτό έχει να κάνει με την παιδεία που έχει πάρει κάποιος από το σπίτι του. Ο κόσμος έχει πολλά ψυχολογικά και τα βγάζει στους άλλους. Θα πρέπει να κοιτάξει να είναι καλά με τον εαυτό του και μετά να δει τους άλλους».

Αραγε η ίδια πώς αντιμετωπίζει τις αρνητικές κριτικές; «Μπορεί να διαβάσω κάτι που με αφορά και να με στενοχωρήσει για λίγο, αλλά μπορεί να διαβάσω κάτι και να γελάσω. Δεν με έχει καταβάλει ποτέ έντονα κάποια κριτική».

Ελεύθερη και ωραία

Επί προσωπικού, η Αννα-Μαρία αυτό το διάστημα δηλώνει single.

«Μου έχουν χρεώσει σχέσεις κατά διαστήματα που δεν ισχύουν. Με τον Εντουαρντ Στεργίου (συμμετείχε στο‘‘GNTM’’) είχαμε βγει για φαγητό και έλεγαν ότι είμαστε ζευγάρι. Το ίδιο είχε γίνει και με τον Mad Clip. Είμαι ελεύθερη, αλλά δεν έχω βάλει κάποια ταμπέλα. Σίγουρα αυτό που θα με κερδίσει σε έναν άνδρα είναι η ενέργεια που θα μου βγάλει, γιατί μπορεί να είναι όμορφος και έξυπνος, αλλά να μην ταιριάζουν οι ενέργειές μας. Θα πρέπει να έχει απαραίτητα χιούμορ. Αν πρέπει να πούμε κάτι για την εξωτερική εμφάνιση, μου αρέσουν περισσότερο οι μελαχρινοί»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ