Αντζελίνα Τζολί: Οι φωτογραφίες που φούντωσαν ξανά τις φήμες ότι έχει σχέση με τον ράπερ Akala

Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως επιτέλους βρήκε ξανά την αγάπη. Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, φουντώνουν εκ νέου τις φήμες ότι η σταρ του Χόλιγουντ συνδέεται ερωτικά με τον 40χρονο Βρετανό ράπερ, ακτιβιστή και συγγραφέα Kingslee James Mclean Daley, γνωστό και ως Akala.

Εδώ και εβδομάδες τα αμερικανικά ταμπλόιντ υποστηρίζουν ότι η 48χρονη Τζολί βρίσκεται σε σχέση με τον Akala. Οι φωτογραφίες του περιοδικού Oggi φαίνεται ότι έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή την φημολογία, καθώς καταγράφεται η πρώτη δημόσια έξοδός τους, στο Μιλάνο.

Οι δύο τους «συνελήφθησαν» από τον φωτογραφικό φακό μαζί στο Μιλάνο, όπου η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας Maria, για την Μαρία Κάλλας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την Αντζελίνα και τον Akala να βγαίνουν από το ίδιο βαν, προτού περπατήσουν στην πόλη και στη συνέχεια απολαύσουν μια βραδιά με τον Pierfrancesco Favino, την σύντροφό του Anna Ferzetti και την Alba Rohrwacher. Μπορεί οι δύο τους να μην είναι διαχυτικοί, από τις εικόνες διαφαίνεται όμως μία οικειότητα ανάμεσά τους.

Για την Τζολί είναι μια καλή περίοδος, τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά της. Στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός μόλις άνοιξε το πρώτο της κατάστημα αφιερωμένο στη βιώσιμη μόδα – το Atelier Jolie – και κάνει την παραγωγή της σειράς The Outsiders στο Broadway, η οποία έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της τον Απρίλιο.

Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι, στα μέσα Δεκεμβρίου, δήλωσε στη Wall Street Journal: «Αν έπρεπε να ξεκινήσω να γίνω ηθοποιός σήμερα, δεν θα ξεκινούσα». Και για την ιδιωτική της ζωή, στην ίδια συνέντευξη δήλωσε: «Δεν έχω κοινωνική ζωή, τα παιδιά μου είναι οι καλύτεροί μου φίλοι».

Μετά το διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, στην Αντζελίνα Τζολί πιστώθηκαν στην πραγματικότητα λίγοι έρωτες, συμπεριλαμβανομένου του μουσικού The Weeknd και του νεαρού ηθοποιού Paul Mescal. Ωστόσο, σε καμία απ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν υπήρξε επιβεβαίωση από την ντίβα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ