Άντζελα Δημητρίου: Το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της και η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την εγγονή της

Η Άντζελα Δημητρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η οικογένεια και οι καλοί φίλοι της γνωστής τραγουδίστριας διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό πάρτι-έκπληξη για την «Lady» του ελληνικού τραγουδιού, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της.

Το βράδυ της Δευτέρας (14/8), η Άντζελα Δημητρίου δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ορισμένα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή ημέρα για την ίδια.  Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε και μία τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή της, που ήρθε στον κόσμο την 1η Αυγούστου 2023.

Στο πάρτι γενεθλίων της Άντζελας Δημητρίου βρέθηκαν εκτός από την αγαπημένη της κόρη, Όλγα Κιουρτσάκη, οι καλοί της φίλοι, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με τη σύζυγό του Γαλάτεια Βασιλειάδη και άλλα αγαπημένα πρόσωπα της γνωστής τραγουδίστριας.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές για τα γενέθλια μου αυτήν την ημέρα, νιώθω βαθιά ευγνώμων για όλη την αγάπη σας, η έκπληξη που μου ετοίμασαν οι αγαπημένοι μου και οι φίλοι μου @konstantinoschristoforou, @giorgospapadopoulosofficial, @galatiavassiliades, @vasokaponi, @olga.d.k, @fotios_losis μου έκαναν την ημέρα τόσο ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της ζωής μου. Σας αγαπώ!!!», έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στην ανάρτησή της στα social media.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ